חום השחר -

sushi123

New member
חום השחר - ../images/Emo53.gif

שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי כאן אבל אני קוראת כל הזמן. אני זקוקה לעזרתכן אלה שמבינות בחום השחר אשמח אם תוכלו להגיד מתי נראה לכם שהיה לי ביוץ(עשיתי מעקב זקיקים שלפי מה שטכנאית האולטרסאונד אומרת הכל נראה טוב גם הרירית וגם גודל שהזקיק) ואם יש סיכוי שאני בהיריון לפי המדידות האחרונות יש לי מחזור כל 25 יום בממוצע היום אני ביום ה23 אשמח לתשובות מהירות תודה סושי

פּוֹנְג

New member
נראה לי

שהביוץ היה ביום ה- 11 (זה גם מסתדר עם אורך המחזור שלך) אבל זה מחייב התעלמות מהמדידה של היום החמישי. עדיין לא ניתן לדעת אם את בהריון אלא רק אם הטמפ' ממשיכות להיות גבוהות אחרי תאריך האיחור. כרגע הגרף שלך עדיין גבוה ויפה ואני מקווה שהוא ימשיך כך. בהצלחה.

גם לי נראה

שהביוץ היה ביום ה-11 כמו שפונג אמרה - לגבי הצלחת ההריון תצטרכי לחכות ולראות שיש איחור. כי על סמך מדידת חום קשה לדעת בשלב זה. אם אין לך סבלנות ואת ממש חייבת לדעת עכשיו, אז יש ערכות הריון שיודעות לבדוק כמה ימים לפני האיחור אם יש הריון. אם כי אני אישית הייתי מחכה. פונג, בניגוד אליך, אני לא חושבת שמדידת החום ביום ה-5 מפריעה ושצריך להתעלם ממנה. יש 6 נקודות בין היום ה-6 ליום ה-11 (כולל) וזה בדיוק מה שצריך כדי להעביר את ה-COVER LINE. כך שלדעתי המדידה ביום ה-5 בכלל לא משחקת כאן תפקיד

למעלה