כל אחד והמצפון שלו
כאשר אנחנו הולכים לרופא, הבדיקות האוטומטיות הן אוזן וגרון. לא כדאי "להחמיץ" שם משהו, זה לוקח כמה שניות ואין בזה נזק. איה אוהבת את זה? ממש לא!! אבל סורי מותק, יש דברים שגם אני לא אוהב ובכל זאת עושה. לא הכל זה ענין של רצון, ביחוד שאני אפוטרופוס. כדי שאמלא את האחריות שלי בצורה הטובה ביותר- יש כמה כלים שאני צריך להשתמש בהם. רופא- למשל. מד חום - למשל, ותרופות- למשל. יש כאלה שיגידו לך שאת צריכה לחיות עם התירוצים שלך כאשר את נותנת לתומר אקמול כשיש לה 39-40 מעלות. יש כאלה שיגידו הפוך. הכל ענין של דיעות ואמונות. כל עוד לא נוצר נזק של אחד לאחד- אין לאף אחד מאיתנו מה להגיד חוץ מזה שהוא מאמין אחרת. אף אחד לא יכול להגיד אם אני עושה יותר נזק ממך- שלא בודקת רקטלית ועלולה להחמיץ חום גבוה וטיפול כי, מה לעשות, כל המדידות האחרות לא מספיק מדוייקות. אז לא רק אני צריך לחיות עם המצפון שלי והתירוצים שלי- כולנו צריכים- כי אין מושלם. לא מה שאת עושה, לא מה שאני עושה, ולא מה שהם עושים. כל אחד תריך להתמודד עם החסרונות והיתרונות שלו, להשתמש בעזרים אם צריך- ולעשות את החיים לטובים יותר. לדעתי, מי שנותן אקמול בחום של 37.8 הוא יותר "פושע" ממני, אבל יש כאלה שלא יחשבו ככה. הכל כ"כ סובייקטיוי שזה יכול לשגע!!!