חום גבוה

איגי84

New member
נראה לי שזה כבר לקראת סוף שבוע 6

אם אני מבינה נכון איך מחשבים. ונראה לי שהבטא עדיין מאד מאד מאד נמוכה (הסתכלתי גם באתר ששלחת
). עוד לא הגיעה התשובה לפרוגסטרון.

הרופא בירר שאני מרגישה טוב ולא מדממת, וביקש שאגיע לאולטרסאונד בעוד שבוע. שאלתי אותו אם עדיין הסיכויים להריון תקין נמוכים. הוא ענה שהבטא עכשיו הפתיעה לטובה וקשה לדעת. ושנהיה יותר חכמים בעוד שבוע.

איגי84

New member
עדכון

הבטחתי לעצמי שאכתוב הודעה אחרונה בשביל אלו שיתקלו בהודעה הזו בעתיד בחיפושים אחרי סיפורים עם בטא נמוכה (כמו שאני חיפשתי לפני כמה שבועות) ויתהו איך הסיפור נגמר. חיכיתי לתוצאות הבדיקה של היום, כדי לכתוב שהיתה וסת והבטא התאפסה, אבל מסתבר שזה לא העדכון האחרון...

אז אני מעדכנת בשביל הקוראות העתידיות:
עשיתי אולטרסאונד בסוף שבוע 7. היה שק הריון פצפון בתוך הרחם. הרופא אמר שזה לגמרי לא תקין ושאני יכולה להפסיק תמיכה. הפסקתי תמיכה ונסעתי לי לחופשה בחו״ל שם קיבלתי וסת (מעט דם אבל התכווצויות רציניות) וחשבתי שהכל נגמר. היום בבוקר (שבוע וחצי אחר כך) עשיתי בדיקת דם בשביל לראות שהבטא ירדה ולבדוק אם אפשר יהיה להתחיל סבב נוסף בקרוב. להפתעתי הבטא עלתה ל-17,000!
(תוצאות הבדיקה: בטא 16897, אסטרדיול 495, פרוגסטרון 6.6.)

חזרתי לקחת אנדומטרין ומחר אלך לרופא. בינתיים אני מבולבלת לגמרי (ומתבאסת שהפסקתי תמיכה
). אעדכן שוב כשאדע יותר.

נ.ב. לכל אלו שיעצו לי לגבי ההרצאה - בסוף נתתי אותה (עוד בזמן שחיכיתי לאולטרסאונד) ואכן זו היתה הסחת דעת מצוינת. הייתי כל כך עסוקה בהרצאה שלא חשבתי על שום דבר אחר! לא האמנתי שאני מסוגלת לזה.

איגי84

New member
עדכון אחרון (אני מקווה)

זה היה הריון חוץ רחמי. מהרופא המשכתי למיון ואחרי יומיים של אשפוז (בהם עקבו אחרי הבטא שירדה ואז חזרה לעלות) כרתו את החצוצרה הימנית בניתוח לפרוסקופיה. לפחות זה אומר שפעם הבאה עובר לא יוכל להשתרש על החצוצרה הזאת.

אם יש מוסר השכל לסיפור הזה זה שכדאי לעשות בדיקות דם אם ההפלה מרגישה קלילה מדי, ושהריון חוץ רחמי יכול להגיע לבטא מאד גבוהה גם בלי כאבים וסיפטומים.

למעלה