חום גבוה והנקה

juliar67

New member
חום גבוה והנקה

מזה יומיים יש לי חום גבוה ואני משתעלת. כמו כן , שמתי לב שיש לי ירידה מסיבית בכמות החלב (בני בן 3 חודשים ) האם יכול להיות קשר בין החום לירידה בכמות החלב?

juliar67

New member
אשמח מאוד לתשובה

אף אחד אינו יודע לענות על כך ....אבל יש בפרוש ירידה דרסטית בכמות החלב תודה

are you breastfeeding often,

drinking lots and resting? If so, then there should not be a problem with your milk supply. why do you think that you have less milk>?​

juliar67

New member
תודה אסתר

אבל נעלמתי קצת כי יש לי דלקת ראות קשה ועם חום שעד היום - 5 ימים מההתחלה עוד די נשאר באזור וגורם לי לירידה משמעותית בהקף החלב. איך אני יודעת .- כי החזה פחות ,מרגיש מלא",כי אני שומעת את התינוק יונק ויונק אבל בולע לעיתים רחוקות, כי הוא מפסיק אחרי כמה דקות בבכי (דבר שמעולם לא היה ), וכי הוא מראה סימני רעב עכשו כל שעתיים (ובד"כ אכל כל 3-4 שעות ). אני יכולה לומר לבטח היום שזה קשור לחום כי אתמול כשלא היה לי חום ממש הרגשתי איך החלב ממלא לי את החזה ואכן ההנקה עברה היטיב. כשעלה לי שוב החום בלילה שוב היו בעיות בהנקה שלאחר מכן . אני רוצה לציין כי אני שותה 3 ליטרים ליום של מים + 5-6 כוסות תה (כי אני מזיעה הרבה ממורידי החום)ואוכלת היטיב ככל שאני יכולה . אני מקבלת היום אנטביוטיקה וזה מחליש גם במידת מה . אני בהחלט מקווה שהכל יסתדר . תודה .

למעלה