חום במשך 3 חודשים

123feniflora

New member
חום במשך 3 חודשים

שלום לדוקטור! יש לי חום 37.0-37.2 כבר כמה חודשים. הוא לא יורד במשך כל היום. רק בלילה וכשאני יושנת. אחרי שאני מתעוררת עוד פעם עולה לי.. זה עושה לי חולשה,עייפות.. אני עשיתי בדיקות איידס-שלילי. עשיתי בדיקות רגילות בקופת חולים- לחומרים,ויטמינים. הכל בסדר. רופא אמרה שהכל בסדר איתי, וש37+ זה לא חום! אבל אני מרגישה ממש לא טוב! אז אולי יש לי בכל זאת איידס למרות תוצאה שלילית? או חום 37+ מראה שיש דלקת בגוף? תספר לי בבקשה למה יכול להיות חום כזה? מה הסיבה? תודה מראש.

חום

אכן 37.2 זה אינו נחשב חום. בדיקת HIV שלילית אם החשיפה האחרונה שלך היתתה מעל לשלשה חודשים, אז שאכן הבדיקה שלילית. יש הרבה מצבים לחום ממושך ועל זה צריך לדון עם הרופא המטפל, בהתאם לבדיקה שלו. ניתן גם לקבל יעוץ במרפאות פנימית מיעצת.

123feniflora

New member
תודה רבה ו.

רופא משפחה שלי אמרה לי לעשות בדיקות דם כלליות - יצאו תקינות. גם עשיי בדיקת לב - תקין. אני פשוט לא יודעת מה לחשוב אפילו.. אולי יש לי באמת איידס.. =((

בדיקת איידס

במידה ולא היה לך מגע מיני לא מוגן בשלשה חודשים שלפני הבדיקה אז שלא מדובר באיידס.

123feniflora

New member
ועוד שאלה

איפה אני יכולה לקבל יעוץ חוץ מרופא משפחה? אני גרה בפ"ת. אתה יכול לתת לי מספר טלפון של מרפאות פנימית מיעצת?

פנימית מיעצת

יש מחלקה כזו באיכילוב. את יכולה להתקשר למוקד של בית החולים לקבלת המידע 6974444

למעלה