חום אנושי.....................

TILTAN2

New member
חום אנושי.....................

סוף סוף החורף הגיע הארונות ריקים השמיכות מכסות את המיטות מעילים סוודרים וכל הדברים החמים בבית מסתובבים חשבון החשמל הגזים כבר מזמן להם זה מתאים ועם האוכל בא התיאבון בחודש הבא 4% עליה קטן עליהם על חשבוננו חבל וכמו שאומר השיר החימום היחידי הוא חום טיבעי אנושי פשוט בסוף נחודש לא שולח חשבון אותו לא צריך לחסוך ההיפך כמה שיותר - משובח

ותשחק

New member
זה היה ברור..

שככה תגיב.. אז בשביל זה הכינותי מראש כמה תשובות: 1. קבל
וירטואלי.. 2. קבל הרבה
במקרה והראשון לא הספיק 3.
4.
אויש.. לא התכוונתי.. 5. התשובה הפשוטה ביותר: שאותך אני לא מכירה..
, אבל עכשיו אני כבר יודעת עליך דבר אחד..

touti

New member
אז להתחלק לקבוצות או לזוגות?

חום אנושי ישנה ליד הבת שלי במיטה

אחחח אני ישנה עם הבן הקטן שלי בימים האחרונים

איזה כיף לנשנש אותו כל הלילה...

ינחם אותך אם אני אגיד

שבד"כ אני ישנה עם השמיכה ושתי הכריות שלי? אני מרשה לילדים לעיתים מאוד נדירות לישון איתי. צד שמאל של המיטה ממתין לבעל האבדה (ע"ע)

דנידין 1

New member
צרת רבים...

נחמת שוטים!!! אני לבד וזה מה שמעניין לי כרגע. אווווווווווף

כולנו באותה קלחת ../images/Emo178.gif

מכירים את ההרגשה שמאבדים את התחושה של איך זה להרגיש נאהבת ע"י איש בעל חוש הומור, ספונטני ורגיש...

דנדש10

New member
אשיב בשפה קולחת ../images/Emo178.gif

ההרגשה אכן מוכרת כשתחושה זאת אובדת בעת שהאהבה נעדרת בחסרון אשה חמה ואוהבת בעלת חוש הומור, ספונטנית ומרגשת...

טוב... קבל ../images/Emo26.gif

אז מה עושים בנדון כשמרגישים בעוצמת החיסרון נכנסים לאתר הזה שקוראים לו 'שניים' ולא מגיבים לעקום ההוא עם המשקפיים אפילו ששלח הודעה נחמדת כי יש גבול לכמה אני נואשת...

ועכשיו ברצינות

ככה זה בחיים לחיסרון הלב לא מתרגלים בעיקר בלילות קרים מתחת לשמיכות ולכרים עטופה בשכבות של בגדים נותנת לעצמי להצטרף לחולמים יודעת שיגיעו ימים מחבקים צוללת לשינה מתוקה מדבש מחר יהיה יום חדש

דנדש10

New member
קיבלתי... שולח ../images/Emo24.gif

אכן יש גבול לכמה שאת נואשת אפילו אם הוא העתיק הודעה נחמדת לעקום מ'משקפים אל תתני לשלוח ידיים אפילו שהוא מת ללכוד שם בחורה או 'שניים' כשתרגישי שלעוצמת החיסרון אין כרגע שום פתרון שאפי עידוד בחברתינו, כולנו נוסעים כעת באותו הקרון... (סורי על ההאטה, אני באמצע העבודה, והפירמידה קצת כבדה).

דנדש10

New member
ומרצינות לציניות

אני רואה שאת משיבה לעצמך יפה ממש... אז למה ת'מפריעה באמצע העבודה לדנדש...

למעלה