חול מתגבש

dimitrygo

Active member
מנהל
לדעתי עלות הבדיקה אינו גבוה כל כך מכדי למנוע

ממך לנסות את אוור קלין. אם אתה מועניין כמובן.

מעניין, הרי המתגבש לא אמור להתפזר

זה כל הקטע של המתגבש, אחרת באמת אין טעם לשלם את האקסטרא בשבילו. אני עברתי לחול מתגבש כי הרגיל פשוט לא היה סופג את כמויות הפיפי אם לא הייתי מחליפה כל יומיים ואז היתה נוצרת עיסה ריחנית. המתגבש אמור ליצור גושים שאת מוציאה ממש בקלות. יכול להיות שלא שמת שכבה מספיק עבה?

כל עוד החול המתגבש יבש הוא מתפזר חול כזה דק עף בקלות מן הקופסא. עכשו קניתי קופסא סגורה, אולישווה לנסות איך זה בקופסא סגורה עיצבן אותי להרים כל יום עשרים גושים או יותר. חול רגיל עם חלקיקים גסים, נשאר יבש למעלה ורטוב למטה. צריך שהיה המון המון שתן ליצור עיסה. החתול שלי שותה הרבה יחסית לחתולים, ואין לי עיסה.

טוב, שלי סבל מכשל כליות אז היה המון שתן

את יכולה לנסות סוג אחר, החול המתגבש שאני השתמשתי בו היה מגיע בשק ולא בקופסא, נדמה לי נקרא איזי קלין? מצד שני, אם נוח לך יותר עם הרגיל, אז גם הרווחת שזה יותר זול!

אני משתמש בחול שנקרא "פראקטי-קאט"

חול מעולה, עם אחוז מאוד גבוה של התגבשות, נראה לי כמעו 400%. כל איסוף של שתן או צואה זה פשוט הופך למשימה קלה כי אני אוסף בעצם "קציצות" מוכנות. הדבר היחיד שמבעס זה שיש חנות אחת בארץ שמוכרת את החול הזה.

אוורור החדר

צרך חדר מאוורר. (חלון מאוורר לא מזגן) צריך וטרינר/ית זהו. חול עם שתן חתול/ה/ים/ות זה לא מטרד.. זה נספג טוב, החתול מנקה אחריו הלו...יש להם משמעת עצמית

הסיוע

חול צריך לגרף כמו עם מטאטא מגרפה ממתכת פעם ביום בבוקר (מתי אתה קם...:)) ופעם בשבוע להחליף. חוץ מזה זה יכול להגיע למצבים חולניים קשים

למעלה