"חולת סגול"

yblueyes

New member
"חולת סגול"

הי אביבה, שאלה נוספת ברשותך: אני "חולת" צבע סגול, כל הבית שלי כמעט סגול, הכוונה בריהוט וקישוטים, לא צבעתי קירות. האם ישנה בעיה עם זה? האם הבחירה הזו אומרת משהו על האנרגיות שלי? יום מקסים!

סגול הינו צבע מרפא

תקופות "סגולות" בחיי אדם הן תקופות ריפוי שלאחר דברים שקרו. לא נכנס כרגע לעומק העניין, אולם, שימי לב מה מצבך הריגשי, האישי, הכספי. כשיש הרבה סגול יש נטייה "לעופף" וזה לא ממש מומלץ לאורך זמן.

yblueyes

New member
אכן עברתי תקופה עם הרבה שינויים

והרבה מהפכים ריגשיים, אבל עכשיו הכל דווקא סבבה, ודי התאזן. אבל עדיין אני לא רואה עצמי שמה בית כמעט שום צבע אחר. למרות שהצלחתי לשלב בחדר שינה שטיחון קטן בגווני אדום אבל גם סגול היה שם. איך אפשר להמנע מההשפעה ה"מעופפת" של הסגול? לשלב אולי עם צבע נוסף? המון תודה!

yblueyes

New member
|תודהתאריך לידה שלי הוא 20.9.76 אני

מבינה מקריאה פה בפורום שזה נתון שחשוב לך לדעת.

אפשר להוסיף את אלמנט האדמה

עם דוגמאות משובצות, גוונים צהובים/כתומים/חומים מאוד בהירים וחומרים כמו חימר, חרסינה וכו'.

yblueyes

New member
../images/Emo20.gifתודה את מקסימה! הספות שלי הן

באמת בצבע בז' בהיא כזה עם ציורים עליו. אז אני מניחה שזה בסדר. את מתכוונת רק לצבעים בהירים מאוד אני מבינה? המון תודה על ההכוונה!

yblueyes

New member
בסדר, אעשה את המקסימום למרות ש

הארונות שלי במטבח ובחדר שינה וגם כוננית הספרים שלי הם מעץ בצבע דובדבן. זה משנה משהו? תודה שוב מעומק הלב.

yblueyes

New member
אכן ענית לי.... יש דברים שכרגע לא א

אוכל לשנות, הם נתונים. אז אני מנסה לעשות את המקסימום במסגרת הקיים. אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע. בכל מקרה מעריכה מאוד את עזרתך.

yblueyes

New member
הבנתי את כוונתך...../images/Emo13.gif הדירה שכורה ו

ולא שלי, לכן ישנם דברים שאין באפשרותי כרגע לשנות. אני יכולה ל"טפל" רק בחפצים שאני מכניסה לשם.

למעלה