חולת ניקיון!

חולת ניקיון!

היי, יש לי בעייה חברה שלי חולת ניקיון ! כל הארון שלנו כמו חיילים !!!!! לפי צבעים מידות ועוד... מה עושים ? האם יש דרך לגרום לה... להפסיק עם זה !

אוצה

New member
זה מפריע עד כדי כך?

אם זה משהו כפייתי באמת- ממליצה להתייעץ עם איש מקצוע- בד"כ מקבלים טיפול תרופתי. אם זה סתם משהו שמציק לך כי היא פדנטית יתר על המידה- אני מאמינה גדולה בתקשורת. צריך לדבר, לדבר, לדבר. לא לתקוף אותה באשמות של את ואת.. אלא להגיד שאתה מרגיש שאי אפשר לזוז בבית, ושלא נעים לך לקלקל את הסדר בארון. תפרוט את הרגשות שלך (שוב בלי להאשים אותה) ותנסה לשוחח איתה וללבן את הבעיה. הדרך לפתרון היא לשוחח ומאחר וברור שהיא לא תהפך להיות בלאגניסטית אני מציעה להגיע להסדר ביניים לפיו אתה תנסה לשמור על סדר הגיוני והיא תנסה להשתחרר ולשחרר קצת.

אוצה

New member
ברצינות- נראה לך שזו בעיה פסיכולוגי

או סתם אוהבת סדר?

yafit7

New member
היא מוזמנת להתארח אצלי.

אני כבר אמצא לה פיתרון.....

אוצה

New member
שתפתח עסק- אתה יזם עיסקי לא?../images/Emo6.gif

שלח אותה לעבוד כמסדרת בלאגן של אחרים....

נירה63

New member
יזם עסקי בא רגע...אגלה לך סוד

א. שתסדר, שתארגן מה איכפת לך... ב. כשיוולדו ילדים זה יעבור בהדרגה.... ג. מנסיוני האישי...פעם הייתי חולת ניקיום וחולת סדר, עד כדי כך שמי שהזיז לי את השולחן בסלון מהמשבצת התעצבנתי עליו...ועם הזמן כשהבן שלי החל לזחול ולהזיז דברים נרגעתי, כי מה שמותר לילד האישי של אמא , אסור לאחרים.... ולאחר כמה טראומות אחרות למדתי שסדר וניקיון אובססיבים זה יפה ונאה רק אצל אחרים או במוזיאון ולא אצלי. ד. הכל עובר בחיים....תפתח עור של פיל והמשך לחייך...

f64

New member
אל תטרחי להתיחס - הוא מפרסם אתר שלו

הוא עובר בכל הפורומים ושואל שאלות קיטבג, בשביל שיראו את כתובת האתר שלו. הוא כבר עשה את זה פעם בעבר, בשם משתמש אחר, וכנראה שצריך עוד פרסומים.

למעלה