חולשות..

חולשות..

אני .. אני שפוט לעינייך ... אני .. שבוי .. בחיבוק שנתת.. העתיד בא לפניי .. אני ..שיורד על ברכיי.. למראה של צער . זה פוסע ..לפני עיניי.. זה מקצין .. את חולשותיי.. זה .. מפחיד בואי קחי .. אותי שוב .. אני ... שנחמתי שהיה קר .. עומד קופא ..ולא יודע .. מה לעשות .. כמה ההרים גבוהים ?..נראה שפסגתם את השמים מנשקים.. למה פרחים נובלים .. מדי עונה ..? העבר לפניי.. רוח קדים .. ממיסה את גופי .. פנים אל פנים .. כמו נכנסה עם מראה דמותך. תשארי .. אתי .. לעוד לילה תמים . אני זה אני .. ששפוט לעינייך .. המבט החיבוק .. הבכי שלך .. שנוטל את כל הדאגות .. אני מביט בהן .. והכל כחול הכל עמוק .. קרני השמש הנוגעות בדמעות .. מנתיזות את ..יופייך על פניי המצולקות .. אני .. יודע .. כן אני .. את כבר לא במרחק נגיעה .. את לא במרחק שמיעה.. את לא במרחק בכלל . יושב על אבן קרה .. נוגע ..באבק .. של כוכבים ..שפעם בחיים עלי נחתו . עדיין הכל שורף .. ואולי בגללה ..זה היא שהתחילה על חיבור לדבר.. והכל מתנדף כמו רוח הרים.. עוצרת נשימה .. מה גובה ההרים ? בני זונות ..נראה שפסגתם עושה אהבה עם העננים.. אני .. אני ששפוט לעינייך .. אני שבוי .. בחיבוק שנתת.. העבר בא על פניי העתיד בא לפניי זה פוסע מול עיניי זה מקצין את חולשותיי..

בבר

New member
עצוב ו...

האימייל שלך לא בסדר - שלחתי לך שני מיילים והם נשלחו אליי בחזרה בטענה שהכתובת שלך לא קיימת או משהו כזה. מחכה כאן לתשובה, עינב.

בבר

New member
שלחתי לך לבדוק

בבקשה ותחזיר לי תשובה לאימייל אם הוא הגיע. בתודה מראש, עינב.

בבר

New member
האימייל מקולקל

כמו חלב חמוץ!!!!!! נשלחה לי עוד פעם הודעה שמשהו עם הכתובת שלך לא בסדר אז בבקשה תכתוב לי בפורום מה קורה, עינב.

בבר

New member
טולי...

אתה יכול להכנס לצא`ט לחדר סטודנטים למשל <בכדי שנפטפט כמה דקות>?

למעלה