חולשה בטחול ולחות

אפרת29

New member
חולשה בטחול ולחות

בוקר טוב לכולם, אני פונה אליכם לעצה והכוונה, הלכתי בשבוע שעבר לנטורופת והוא איבחן שיש לי חולשה בטחול ולחות , אני סובלת מפצעים בעור הפנים בעיקר, בעיות בפריון וחוסר ריכוז והתזונה של היתה מבוססת בעיקר על מוצרי חלב, סוכר ופחמימות, בקיצור, המטפל נתן לי תפריט לדוגמא אבל אני לא מבינה מה מותר לי לאכול ומה לא, האם תוכלו לתת לי כיוון למשל איזה פירות מותר ואיזה אסור, האם תירס ןתפ"א מותרים וכדומה, תודה , אפרת

0 אור 0

New member
אני חושבת שאת צריכה לחזור למטפל שלך

ולקבל ממנו הסברים והבהרות עד שהכל יהיה ברור, תפריט לדוגמא זה רק להמחשה, את אמורה לקבל ממנו רשימה מאד מפורטת של מה מותר ומה אסור, אופן האכילה המומלץ ותמיכה שלו בכל מיני שאלות הבהרה.

hal767

New member
אי אפשר לייעץ בפורום

בעיקר כשלא מכירים אותך. למה שלא תחזרי למטפל שלך לקבל הדרכה מסודרת ומפורטת? אינני מבין מה פרוש "תפריט לדוגמא" כדברייך. עליך לקבל בפרוט רב תפריט המתאים לך , וכמובן לרשום את הדברים בצורה מסודרת, כדי שלא תישארי בחוסר ידיעה מה ואיך לעשות. אם התפריט שקיבלת בעייתי מבחינתך, אימרי זאת למטפל שלך, שאולי יוכל לשנות.

אפרת29

New member
הפגישה הבאה היא בעוד חודש

בינתיים מצאתי את זה באינטרנט : http://www.tmurot.org.il/article.asp?id=468 מה דעתכם? תודה על תשומת הלב, אפרת

hal767

New member
יעוץ הינו דבר אישי

המותאם לך, ורק לך. מעבר לזאת, הדברים הרשומים באתר הנ"ל אינם ע"פ מה שאני חושב שצ"ל. ניתן להתקשר למטפל שלך, ועליו להשיב לך בפרוט. לחכות חודש זה יותר מידי זמן. חלק מעבודה נכונה של מטפל הוא לענות בסבלנות להתקשרויות בטלפון של הפציינטים שלו. אם אינך מקבלת שרות טוב מהמטפל שלך, החליפי אותו באחר.

hal767

New member
לא משנה דרך מי זה, תשובתי הקודמת, רלוונטית.

אם אין אפשרות שהמטפל שלך ישיב לך בסבלנות ובהרחבה בטלפון, החליפי אותו באחר שכן מוכן להקדיש לך מזמנו כדי שתהיי בריאה. אבל אם לא תנסי, לא תדעי. אני לא מבין ממה את חוששת. התקשרי אליו בלי חשש, מה, הוא אלוהים? שילמת לו וזכותך לקבל שרות טוב ממנו. בהצלחה.

למעלה