נכון
נ נעמקה19 New member 6/4/06 #26 לגמרי! ועוד המוכרות בכלל מפגרות אני כזה "אפשר מכנסיים?" "איזה?" "הכל חוץ מסגול וורוד" "בסדר" שניה אחרי זה הן מראות לי מכנסיים ורודות נו באמת.
לגמרי! ועוד המוכרות בכלל מפגרות אני כזה "אפשר מכנסיים?" "איזה?" "הכל חוץ מסגול וורוד" "בסדר" שניה אחרי זה הן מראות לי מכנסיים ורודות נו באמת.
נ נעמקה19 New member 6/4/06 #38 זהו ../images/Emo6.gif ופעם אמרתי להן "תשימו מראות בתוך החדרים! זה מעצבן שכל פעם צריך לצאת!" ואז כזה הן אומרות לי "מעולם לא ניתקלנו בבעיה שכזו" שיגידו "אנחנו נעביר את זה הלאה" ושיסתמו
זהו ../images/Emo6.gif ופעם אמרתי להן "תשימו מראות בתוך החדרים! זה מעצבן שכל פעם צריך לצאת!" ואז כזה הן אומרות לי "מעולם לא ניתקלנו בבעיה שכזו" שיגידו "אנחנו נעביר את זה הלאה" ושיסתמו
נ נעמה לאב טלי שרון New member 6/4/06 #6 כן ראיתי../images/Emo6.gif רעיון חמוד.. זה בקניה מעל 250 ש''ח לא?!
S Seas Girl New member 6/4/06 #28 מהה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חולצה ב-250 ועוד כזאת.../images/Emo4.gif
ע עדידה16 New member 6/4/06 #31 אממ אני ראיתי את החולצות ולדעתי הן ממש מעפנות בזבוז כסף.. זו רק דעתי, כן?
ד דופנה19 New member 6/4/06 #37 לא... אבל איך כולם כבר הספיקו להיות ??? מתי יצא לך להיות בקניון ולעוד אלפי ילדים, ביומיים האחרונים
S shminia com New member 6/4/06 #32 קונים בחנות ב-250 ש"ח ומעלה ומקבלים את החולצה במתנה (חולצה מעפנה בטירוף)
H Hollaback Girl14 New member 6/4/06 #33 אם אתם אומרים שהיא כל כך מעפנה (אני פשוט עוד לא ראיתי אותה....)אז לפחות אתם יכולים להגיד שיש לכם סמרטוט צבעוני לניקיון פסח....
אם אתם אומרים שהיא כל כך מעפנה (אני פשוט עוד לא ראיתי אותה....)אז לפחות אתם יכולים להגיד שיש לכם סמרטוט צבעוני לניקיון פסח....