חולצת דורה

דנדונת

New member
חולצת דורה ../images/Emo9.gif

אחרי שחרשתי כל חנות אפשרית בערך, בניסיון נואש למצוא בארץ איזשהו בגד עם הדמויות של דורה כמתנה לנסיכה לכבוד יום ההולדת המתקרב ובא, התייאשתי ועכשיו אני מחפשת חלופה - יש איזושהי דרך להעתיק תמונה שאני מדפיסה לחולצה? ניסיתי בעבר חעבוד עם טושים מיוחדים לבד, אבל התוצאה לא היתה מרשימה, אז אני אשמח לשמוע אם יש דרך אחרת. תודה

wallak

New member
חולצת דורה

יש נייר מיוחד למדפסת, מדפיסים עליו את הציור ואז מגהצים. עשינו ככה לילדים חולצות כשנולד הגוזל וההדפס שורד כבר כמעט חצי שנה. אני לא יודעת מחיר, סביר להניח שלא מאד זול, זו חבילה של 10 דפים

אלו דפים מיוחדים

שמדפיסים עליהם, הופכים אותם כשההדפסה לכיוון החולצה ומגהצים עד שהציור מהצד האחורי של הנייר משנה את צבעו. חשוב להקפיד על חולצות בהירות, כי על הכהות לא תמיד רואים את ההדפסה..

נילקי1

New member
ראיתי חולצות שרוול ארוך וגם טרנינגי

של דורה בחנות דלתה, אם את עדיין רוצה לבדוק. אני ראיתי בקניון הדרים בנתניה אבל יש עוד סניפים

אצלנו בשוק יש דוכן של הדפסות

ושם מדפיסים גם ציורים של דורה. תבדקי גם אם אצלכם קיים כזה דבר

תראי הכי כיף זה לעשות לבדדד

אבל מבטיחה לך שבכל שוק ושוק תמצאי את הדורה היקרה שלהם מתנוססת על החולוצות ומה לאאאאאא לדעתי אם תיקחי את הרעיון של ההדפסה תוכלי גם לעשות לה הדפסה אפילו עלתיק שיש לך כבר בבית והוא נחמד ולא יפה במיוחד האושר יהיה שווה הכולללל

../images/Emo62.gif פה יש תמונה להדפסה על חולצה

וגם הסבר איך לעשות את זה. דפים לגיהוץ על בד אפשר לקנות בכל אופיס דיפו.

דנדונת

New member
תודה לכולם

רכשתי במיטב כספי את דפי ההדפסה המיוחדים, מקווה שהניסוי יצליח. שבת שלום וחג שמח

המלצה-

את התמונה שאת מדפיסה תקחי לחנות שמתמחה בהדפסה על חולצות (כמו לסמלי בית הספר) עדיף שהם יעשו את זה עם מכשיר מקצועי כמו שיש בחנות מאשר עם מגהץ ביתי (פחות סיכונים לפשלות ויותר סיכוי שיחזיק מעמד בכביסות) בשביל עוד כמה שקלים שהם יקחו על זה נראה לי הכי כדאי.

ורדה 1

New member
לא דנדונת, אבל עונה מידע אישי... חבילה של 10 דפים עולה בסביבות 60 ש"ח. לי יש בגדים שהדפסתי עם הדפים האלה לפני 4 שנים וההדפסה נשארה כמעט כמו חדשה. אגב, קניתי חולצה של דורה ב-10 ש"ח בשוק של רמלה. עברה כבר המון כביסות ונראית עדיין כמו חדשה ובצבעים חזקים ויפים. היו שם גם שמלות, כותנות, טוניקות ועוד פריטים רבים עם ציור של דורה.

דנדונת

New member
עידכון ../images/Emo9.gif

יצא מדהים. תודה רבה על הרעיון. אני הולכת להכין לה מלאי של חולצות כמתנת יומהולדת. דרך אגב, ביום חמישי חיפשתי בשוק הכרמל ושם כל בגדי הקיץ של דורה אזלו, ובגדי החורף יגיעו במועד בלתי ידוע. שוב תודה רבה לכולכן.

volfson

New member
חפשי חולצות ב

שוק ראש העין/שוק הכרמל חולצות מפוליאסטר של כל דמויות דיסני.

למעלה