חולצת בטן

חולצת בטן

אני אוהבת את הרגע הזה. הרגע הכמעט מפוספס שאתה הופך להיות חיית טרף.

אתה חוזר הביתה מהעבודה מאוחר מהצפוי, רעב ועייף. הבית כבר נקי ומתוקתק כי הגעתי לפניך והיה לי יום פרודוקטיבי למדי, שעשה לי חשק לעוד קצת תזוזה. אז סידרתי וניקיתי וגם קיפלתי קצת, כי ידעתי שזה לא רק בשבילי, אלא במיוחד עבורך.
כשנכנסת המבטים שלנו הצטלבו, כי ישבתי על הספה וחיכיתי לך. הרגשתי את הצורך הזה להמתין לך, מקולחת ונקייה.
כשאתה מגיע, בדרך כלל לוקח לך זמן להתרגל לחופשיות הזאת שהיא לא בעבודה. אני מכירה את זה מהצד שלי, אבל יש פעמים שקשה לי לחכות למגע שלך ולמילים שלך שיספרו לי את כל מה שעבר עליך באותו יום, כאילו שזה צימאון אליך.
הפעם אני מחכה לך עם חולצת בטן וטייץ. כבר הרבה זמן שיש לי את החשק הזה ללבוש אותה מולך. האמת היא, שמאוד מביך אותי להיות לבושה כך. המחשבה על זה שהבטן שלי לא מתאימה מספיק לחוצה כזאת מקננת בי, אבל אני דוחקת אותה הצידה ומתרכזת במחשבות אחרות.
אתה מעשן בזמן שאנחנו מדברים ומדי פעם שולח אליי מבט כזה, שאני לא בטוחה שהוא כזה, אבל מאוד רוצה שיהיה. אין לי מושג אם זה בכוונה או לא, אבל תנועות הגוף שלי נעשות חתוליות כאלו, פתייניות במקרה ואני מתחילה לפנטז על המגע שלך כאילו שאתה נמצא במדינה אחרת, למרות שאתה במרחק מטר ממני. זה משגע אותי.
מאוחר יותר אנחנו במיטה. הגוף שלך שמרגיש כמו בית חם עוטף אותי והרגע הזה בא. אני אוהבת אותו כל כך. אתה נושך לי את הלחיים והאצבעות שלך מועכות לי את הכוס, מועכות לי פטמות ואני שואלת אם שמת לב לחולצת הבטן שלי. אתה עונה שכן, ושאני יודעת כמה אתה אוהב את הבטן שלי.
אני יודעת.

A לוןA

New member
טוב,

אני חייב ללכת לקורס לכתיבה אירוטית שאת לקחת.
&nbsp

למעלה