חולצות

חולצות

תתמודדו עם עוד הודעה שלי.. אחרי המשצים החלטנו להוציא חולצות של הקבוצה שלנו (כן כמו פיצול אישיות ושפיץ..) והשאלה שלי.. ממי אני יכולה להזמין יעני איזה מפעלים איפה משו.. מחירים לא יודעת נו התקשרתי ל2 עד עכשיו באחת אמרו לי לא מתעסקים מתחת ל500 חולצות ובשניה אמרו שיחזרו אלי בראשון.. עזרה?!

אדיב. [או אסתר ../images/Emo6.gif]

35 שקלים לחולצ"כ עם גלופה 29 בלי גלופה סמל חטבם חינם. רחוב שביל המפעל ת"א אימייל[email protected] טלפון-036820159 את באה לשם, מזמינה [או שלוחת אימייל] וזה מוכן תוך שעתיים..

justsilly

New member
ולא רק זה,

גם נתת לה מידע יותר יעיל ממני..

לא מדוייק.

זה 80 לגלופה [יעני על כל הגב] וגלופה מקדימה, קטנה, זה עולה פחות.. סביר להניח ש50 או משוה כזה. אני כמעט בטוחה אבל זה 15 לחולצה... ומחלקים את ה80 בין כולם ואז זה יוצא סביבות ה20+ מאיפה הוצאת שזה 35 עם גלופה? :S

תתקשרי בעצמך לבדוק.

לפני שבוע עשיתי הזמנה של 22 חולצות עם גלופה [גדולה] מאחורה ושילמנו כל אחד 35. והשבוע אני צרכה לעשות עוד הזמנה של 9 חולצות וזה המחיר. ובכלל, כל הפעמים שאני זוכרת שקיבלנו חולצות זה עלה 35. ואי מדברת על חולצות כחולות לא טישרט אומשו איך זה יכול לעלות 15???

Hilaloosh

New member
אנחנו הוצאנו מתגוס...

ובתגוס כמו שויינר אמרה זה 80 גלופה גדולה ואני חושבת ש-40 קטנה... זה 13 לחולצה קצרה... הם בבית יצחק... תבדקו ב-144 מה המספר שלהם...

justsilly

New member
ממ.. את מהגולן אז אולי זה לא יעיל..

אבל בת"א יש את "אסתר אדיב".. לא יודעת מה הטלפון אבל זו לא בעיה להשיג דרך 144 או משהו.. בקיצור הם רגילים שם לתנועה שלנו :] אני חושבת שתוכלי להסתדר איתם מבחינת כמויות וכאלה.. בהצלחה!

שחכתי מהפרט השולי ביותר

שהיא מהגולן..
אבל יש משלוחים. לאידעת כמה זה משתלם.. אבל יש משלוחים :)

זאת לא הבעיה.. אפשר לשלוח מישהו

קרוב שיקח את זה.. אבל ל12 חולצות בערך 35 זה יקר.. אין מצב בפחות??????

35 זה לא יקר

זה בערך מה שכל החברות רוצות.. ודווקא זה להפך, כמה שיהיו יותר חולצות יהיה יותר סיכוי שיעשו לך הנחה.. על 12 חולצות לא חושבת..

spraizler

New member
דברי עם רותם

יש לו מלא כאלה שהוא אסף בגלל שבשרונה הם היו צריכים פעם. תשאלי אותו.

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאלה המחירים לחולצות כחולות..

אבל רגע, דקלה.. את רוצה חולצה כחולה או חולצה כמו חולצת סוף סמינר כזאת? [טריקו פשוטה..] כי חולצות פשוטות עולות פחות..

ויש גם את מור,

שאין לי מושג את הפרטים, כי לא אני עשיתי תהזמנה אבל.. יש לי תטלפון :) 036827632

אופיר ס

New member
דקלה... דברי עם תומר..

בימים אלו תומר עושה הזמנה של חולצות כחולות של הגולן... דברי איתו ואולי תוכלו לסדר משהו ביחד...

אני לא רוצה חולצה כחולה!!

אני רוצה או טריקו או אמריקאית לא יותר מזה.. חוצמזה היום התקשר אלי זה מהחולצות והוא אמר 37 עם הדפס מקדימה ומאחורה ו30 בלי.. זה פווול יקר.. אם זאת הייתה חולצה כחולה מילא אבל זה לא..

למעלה