חולצות?

חולצות?

אני מחפשת חנות זולה! ברחבי ת``א ר``ג גבעתיים, שמוכרת חולצות רחבות.. בסגנון אלגנטי, ``בלון`` וסתם כאלה ליום יום.. יש משהו כזה?

חנות זולה!

ב ברמת גן ברח' ביאליק 9 בהתחלה ליד זבוטינסקי "אשה יפה " '' ביאליק 26 " רוזאן" עוזיאל ליד שד' ירושלים "קו במידות גדולות " בגבעתיים ברח' כצנלסון קצת מזרחה לרח שיינקין "סגנון " בת"א "נאש נאש" ברח' בני אפרים "מתושקה" דיזנגוף סנטר אם את אוהבת להתרוצץ ולחפש מציאות בדרום ת"א ליד בית רומנו שווה להסתובב .חנויות סיטונאניות שאוהבות מאוד למכור לבודדים רק לא ביום שלישי שהוא יום של סוחרים . " קרנית" הרצל 20 5175547 "אופנת קולקשיין" דרך יפו 34 " אופנת קלאסה "מרחביה 3 "אופנת פמלה " דרך יפו 30 " אלטר " בית רומנו דרך יפו 9 " אופנת ויוה" השוק 3 ועוד שאני כרגע לא זוכרת

anati44

New member
חוויה מפוקפקת ביותר

בעבר גם אני חשבתי להיות חכמה.... ולאחר סיבוב בין היצרנים בדרום ת"א ובניסיון למדוד בתנאים לא תנאים, ללא מזגן, ללא שירות, בחיטוט רגליים מייגע ובסופו של דבר להבין שהמחירים יקרים יותר מבחנויות הרגילות - ויתרתי על התענוג

אני לובשת רק בגדים שלי

החנויות בדרום ת"א מיועדות לאלו מאיתנו שאוהבת להתרוצץ ולחפש מציאות נכון שתנאי המדידה והשרות הם לא כמו בסטודיו שלי אבל המחירים בהשוואה לחנויות זולים כי חוסכים את פער התיווך .,.

ח מ ס ה

New member
בבורדו שבכפר מלל (ליד הוד השרון)

תמצאי מבחר גדול של חולצות במחירים זולים ובמבצעים. שם גם תמצאי יחס מדהים. ההגעה ברכב מאוד קלה. בהצלחה.

למעלה