חולצות

חולצות

איפה אני משיגה חולצה של הדג נחש באזור ת"א? אני לא רוצה להדפיס אלא לקנות. מישהו יודע?

parnar

New member
לי ידוע שאפשר להשיג חולצות בהופעות

אבל כבר הרבה זמן לא ראיתי אותם מוכרים חולצות אני גם רוצה לקנות אחד

shiroo

New member
גמני רוצה לקנות אחת....

אפילו אמא שלי צעקה עליי (בצחוק כמובן) שאיזה מן מעריצה אני בלי חולצה שלהם....:)

FunkyGiraffe

New member
אפשר בהופעות.

לי יש ולכם אין
!!! את שלי קניתי בברבי בכ"ס ביוני 2003... היא כל הזמן דוהה בכביסה.. אבל היא לא איבדה את המראה הבסיסי.. הלוגו מאוד קטן - ולכן מומלץ בחום להדפיס אחת עם לוגו מוגדל שמוצאים איפשהו ברשת, למרות שזה פוגע במכירות של הדגים... ד"א - חולצה של "הדג נחש" עולה במדינת ישראל כ35 שקלים חדשים גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים 24/7/12 חודשים.

FunkyGiraffe

New member
אני כבר שנתיים עם לבנה כי

שהיה לי כסף לא היה שחור, שרציתי שחור לא היה כסף וכו' וכו'

idanri

New member
יש לי 2 חולצות שהדפסתי...

אבל הן נהיו בהירות בגלל הכביסה,אבל עדיין רואים בבירור את הסמל. דרך אגב,זה מודפס על חולצה לבנה.

mtny

New member
לי יש 2 חולצותתת!

1 מלאת חתימות של הדג מהופעה של הסוכנות היהודית ביגור אחת הטובות שהייתי:), שלבשתי פעם אחת וזהו ועוד 1 שרכשתי לאחר ההופעה באומן 17 במאי השנה.

nap3

New member
מיאו...

למה צריך חולצות שלהם?!?! חח למרות שיש לי אחת שחורה.. ואחת אפורה בעצם..הייתה..בעצם היא לא הייתה ממש שלי קיצר..לא נראה לי שכבר מוכרים חולצות של הדג.. אבל בטח בבארבי יהיה..

יש חנות בת"א שאם תתני להם ת'סמל

הם ידפיסו לך על חולצה אבל ברור שעדיף לקנות .....
אהה וד"א החנות הזו היא כמה רחובות ליד דיזינגוף סנטר

יש לי רעיון

שסלקום או מי שלא יזם את האתר החדש של הדג נחש יקימו חנות וירטואלית באינטרנט וימכרו שם מוצרים של הדג נחש: סטיקרים, חולצות, דיסקים וכו'. הם ירוויחו מלא. לתשומת לבכם!

FunkyGiraffe

New member
כבר חשבו על זה לפנייך

אנשים מהפורום הישן של וואלה או בהיידפארק אני חושב בערך בקיץ וזה לא יצא לפועל לצערנו

למעלה