חולצות

g and n

New member
חולצות

עכשיו תורי לבקש רעיון מקורי! והפעם - לקראת סוף החופש אנחנו מוציאים לילדים (בגילאים 10-12) חולצות, על החולצות צריך להיות כתוב איזה משפט מגניב, מצחיק מקורי. למרח"ב שלנו קוראים אלומה. אשמח לעזרה כי אני גרועה במשפטים מקוריים, תודה.

nanali007

New member
גם אני צריכה עזרה

התכוונתי לשאול בדיוק את אותו הנושא אני צריכה רעיון מה לכתוב על החולצה לילד בן שנתיים שמסיים שנתיים במשפחתון. רציתי לשלוח אותו ביום האחרון למשפחתון עם חולצה ועליה לכתוב משהו על המטפלת +תמונה שלה. קרואים למטפלת ענת ואשמח לקבל רעיונות מה לכתוב על החולצה.

KarinDi

New member
רעיון מתוק!

כיף לשמוע כזה פירגון למטפלת! רעיונות: - יצאתי פרח, זה בזכות הגננת - ענת המטפלת- את פשוט נהדרת - כל השקאה של צנון וגזר היא השקעה לזמן ארוך (מתוך "הורה כרוב" של כוורת) השכנים שומעים מוזיקה נוראית בפול ווליום...קשה לי לחשוב ככה...אנסה לחשוב על משפטים טובים יותר...

דוריק30

New member
חולצה עם מודעת חיפוש עבודה

יש את המודעות לחיפוש עבודה עם הפתקים הנתלשים ואפשר לכתוב המטפלת שלי מחפשת עבודה...אפשר להוסיף פרגונים ובפתקים לכתוב שאפשר (כאילו) לפנות לילדה

KarinDi

New member
קשה קשה

גם אני לא כ"כ טובה במשפטים לחולצות...כבר אמרתי למישהי פה לא מזמן שבדרך חולצות מצחיקות הן כאלו עם בדיחות פרטיות... כיוונים אפשריים- - חלום של קיץ (על משקל חלום ליל קיץ) - מרחב אלומה- חלום של קייטנה - נחמד, נחמד, היה ממש נחמד - הכל אני יכול בחופש הגדול... אני אנסה לחשוב על זה עוד...

למעלה