חולצות-עזרה

Itamarro

New member
חולצות-עזרה

מה שלומכם דבר ראשון? נכנסתי לאחרונה לעסק של להדפיס לעצמי חולצות מצחיקות, אז הדפסתי לי ולכמה חברים חולצות עם הקולקציה של הארנבים המתאבדים... וזהו, הלכה לי המוזה. חשבתי לעצמי אולי הישועה תימצא אצל פורום הומור שחור :) אני מאוד אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום בו אוכל למצוא את האיכות האמיתית, עם עדיפות לדברים שיעיפו אותי בגללם מבצפר. [אם אפשר לבקש בלי בדיחות שואה, למרות ששקלתי לעשות חולצה עם kitlers] ובבקשה לא דברים חרושים כמו vodka-connecting people, חשבתי כבר להדפיס חולצה nokia-connecting people, כי זה לא מצחיק בדיוק באותה מידה. וכן, אני מכיר את האתר tshirthell. יום/שבוע/לילה טוב לכם ותודה מראש על העזרה.

Hen m

New member
../images/Emo6.gif חח לי יש רעיון גדול!

תציע אחוזים, אף אחד לא עובד כאן בחינם, או לחילופין תעשה ת'עבודה שלך.

Itamarro

New member
לא ציפיתי ולא ביקשתי

שתעשו את העבודה, רק היות ובטח עברו תחת ידיכם מאות אם לא אלפים של תמונות, אתם יכולים לכוון אותי לאזור... ואני מציע בדיחת תינוקות על כל הודעה שלי :) "איך גורמים לתינוק מת להפסיק להסתובב על הרצפה? ממסמרים לו גם את הרגל השניה"

מר ק

New member
1. "רציתי לכתוב פה משהו חכם"

"אבל לא הצלחתי" 2. "הומור שחור - DESTROYING PEOPLE" 3. "מה יותר עצוב מהחולצה הזאת? כלום!" 4. "לפחות אני לא פיקסית ניצחית" 5. "עזוב..." עזוב...

topsoul 360 out

New member
טוב נו...

לגבי שלומי- מועלם... "תמשיכו לבהות בי, אני אולי אהפוך לזיידמן"

jesusisacunt

New member
../images/Emo31.gifהחולצה הזאת לא אמינה.

לא יעלה על הדעת ששלומי מועלם יכתוב עם א' במקום י' בפועל עתיד בגוף ראשון.

The Lethe River

New member
באופן אישי,

אני חושב שלכתוב על חולצה בגדול "היי אתה - אמאש'ך!" זה גאוני.

או שאולי משו כמו .. להדפיס על הגב ככה " אם אתה מסוגל לקרוא את זה אז באימש'כה תתרחק לי מהתחת יא הומו"

The Guardian17

New member
אתה רוצה לעשות מהתמונה הזאת

מפת שולחן ???? איך לעזאזל אתה שם את התמונה הזאת... אוטיסט כבר מצליח יותר ממך

Itamarro

New member
אוטיסטים כן מצליחים יותר ממני

בשביל זה ביקשתי עזרה מפורום הומו שח...

למעלה