חולצות נוער שחורות!

tali_le

New member
חולצות נוער שחורות!

פעילים יקרים !! במבצע מיוחד אנחנו מוציאים חולצות נוער מרצ שחורות עם הדפס לוגו לבן העלות היא 15 ש"ח יוצאות 50 חולצות כאלה!! כל הקודם זוכה מי שרוצה, מוזמן לפנות אליי (טלי) 054-814347 ולהזמין או לשרשר כאן שם, סניף, מידה ומס´ חולצות רק תזכרו: אם ביקשתם חולצות אתם מתחייבים על התשלום שלהם!

מור ק

New member
אני רוצה אני רוצה!

מור קנדליק מדיום נראה לי טבריה...
נשמע מגניב, חולצה שחורה.

sivani

New member
אני רוצה!!!

סיון פרי שמאל
אבל בעיה אחת...אין לי ממש סניף אני זכרונית מסכנה שבמקום מגוריה אין אפילו מר"צ רגיל....או שיש? לא, אין אין אפשרות לשלוח לי בדואר?

yyzz

New member
השאלה הנשאלת היא...

האם גם החולצות האלה יתכווצו בכסביסה ראשונה?!?!?! בכל אופן תרשמי אותי- יובל זק סניף רחובות, כך או כך ארצה לדעת תשובה- ואם היא לא ידועה הגיע הזמן לעשות ניסוי! הודיעי לי כשתקבלי את ההודעה בבקשה... יובל.

yyzz

New member
שכחתי מידה...

בחלק מהחולצות אני L ובחלק XL- תלוי איך הן בנויות... משהו בין L ל XL אם לא ניתן להחליט אפשר להוועץ בי...

tali_le

New member
מהרו מהרו!!

רק עוד 20 חולצות נותרו!! כל הקודם זוכה!!!

DRYICE

New member
וודאי שאני רוצה

ולגבי מידה, אז כמובן שכמה שיותר גדול זה יותר טוב הרי נפשי היא אינסופית וראוי שחולצת מרצ תהיה בהתאם. DRYICE, חיפה

א.א.אפל

New member
גנבי רעיונות!

הרעיון הוא במקור שלי ושל נטע! בכל אופן, אני מאוד רוצה. XXL

אוהה... טעות היסטורית בידך אוריה...

הרעיון התחיל עוד הרבה לפני כן, במרתפים החשוכים של סניף אשקלון ו"חנות המשקאות של דורון" (המבין יבין) עד שבסמיול 99 נראה פעיל נוער אשר גזר את סמליל מרצ ותפר אותו על גבי חולצה שחורה... בכל מקרה, אני משער שהרעיון הוא אפילו מלפני כן...

DRYICE

New member
הרעיון הוא אכן לפני כן

אנשים השחיתו חולצות מרצ, ותפרו מחדש מאז שהיו חולצות מרצ. רוב הגזירות של חולצות דווקא באו מכיוון שהיו כמה אנשי מגודלים למדיי שהחולצות היו פשוט קטנות מדיי לטעמם. DRYICE

למעלה