קולינס?! ברונל?! אתה נורמלי...? ../images/Emo3.gif
אני לא יודע מה המצאי עכשיו, אבל בשנה שעברה החולצות שניתן היה להשיג יחסית בקלות היו פורטיס, מוס וקמפבל, אחריהן בזמינות קצת יותר נמוכה היו קולי, רנדל-אל וטיילור (צריך לזכור שזה לפני הרצח. אגב, אני קניתי חולצה של טיילור), בזמינות נמוכה היו חולצות של גריפין ו-וושינגטון, ואח"כ כל השאר (לא באמת כל השאר, אבל כמות סבירה של שחקנים שאני לפחות לא ראיתי בשום מקום אחר, כמו לנדרי או מקינטוש) שהיו זמינים רק בחנות של הסקינז באיצטדיון עצמו (יש עוד כמה חנויות רשמיות של הסקינז באזור וושינגטון, אבל לא נראה לי שזה יעזור לך). בקיצור, חולצות של ברונל יש בעיקר בתור עודפים, ואולי השנה יש אפילו חולצות קולינס בזמינות כלשהי (אבל למה שתרצה דבר כזה? למה רק QB?). אוקיי, נסחפתי. בכל אופן, חזרה לנושא (ואני מרחיב כי זה תקף לכל מי שקונה חולצות, לא רק של וושינגטון מן הסתם), לדעתי איביי זאת הדרך הכי הגיונית (אם לא היחידה) לקנות חולצות, מהסיבה הפשוטה שחוץ מה-NFL STORE והחנות באתר של הסקינז, איביי הוא המקום היחיד שאפשר להשיג בו חולצות אותנטיות ברשת. חשוב לציין שהמחיר באיביי חייב להיות זהה למחיר באתרים הנ"ל (או גבוה יותר), אחרת אתה יודע בוודאות שמדובר בחיקוי. בקיצור, אני מציע שתבדוק באי-ביי פעם בכמה זמן אם צץ פתאום איזה ג'רזי מקורי. שים לב שחייב להיות כתוב עליו replica (בד"כ $60.99 - $79.99), premier (בד"כ $89.99 - $129.99) או authentic (בד"כ $269.99 ומעלה). אבל הפתרון הכי טוב הוא למצוא מישהו שאתה מכיר בארה"ב שמוכן לשלוח לך חבילה אם תזמין אליו את החולצה. זה הכי פשוט ומאפשר לך הכי הרבה אפשרויות בחירה. אגב, נקודה שצריך לשים לב אליה: אם בחולצות רגילות אתה לארג', בג'רזי אתה לפחות מידה אחת פחות (כלומר מדיום), אחרת תזמין בטעות שמלה במקום חולצה. שיהיה בהצלחה!