חולצות מקוריות של הNFL

REDSKINS

New member
חולצות מקוריות של הNFL

אני מחפש לקנות חולצה מקורית של הרדסקינס (של אחד השחקנים) הייתי רוצה לקנות בארץ אבל לא מוכרים בשום מקום. אני רוצה להזמין מהאינטרנט אבל אף אתר לא שולח את החולצות לישראל , חוץ מEBAY איזה אתרים אתם מכירים ששולחים חולצות לארץ? או איך אני יכול לקנות חולצה מקורית? תודה מראש REDSKINS

REDSKINS

New member
שום דבר נגד EBAY

לא מצאתי חולצה אדומה במידה שלי (לארג') ושל שחקנים שאני רוצה (טיילור,מוס , קולינס , קמפבל ואם לא יהיה של אחד מהם גם ברונל טוב) וששולחים לארץ

omrili77

New member
קולינס?! ברונל?! אתה נורמלי...? ../images/Emo3.gif

אני לא יודע מה המצאי עכשיו, אבל בשנה שעברה החולצות שניתן היה להשיג יחסית בקלות היו פורטיס, מוס וקמפבל, אחריהן בזמינות קצת יותר נמוכה היו קולי, רנדל-אל וטיילור (צריך לזכור שזה לפני הרצח. אגב, אני קניתי חולצה של טיילור), בזמינות נמוכה היו חולצות של גריפין ו-וושינגטון, ואח"כ כל השאר (לא באמת כל השאר, אבל כמות סבירה של שחקנים שאני לפחות לא ראיתי בשום מקום אחר, כמו לנדרי או מקינטוש) שהיו זמינים רק בחנות של הסקינז באיצטדיון עצמו (יש עוד כמה חנויות רשמיות של הסקינז באזור וושינגטון, אבל לא נראה לי שזה יעזור לך). בקיצור, חולצות של ברונל יש בעיקר בתור עודפים, ואולי השנה יש אפילו חולצות קולינס בזמינות כלשהי (אבל למה שתרצה דבר כזה? למה רק QB?). אוקיי, נסחפתי. בכל אופן, חזרה לנושא (ואני מרחיב כי זה תקף לכל מי שקונה חולצות, לא רק של וושינגטון מן הסתם), לדעתי איביי זאת הדרך הכי הגיונית (אם לא היחידה) לקנות חולצות, מהסיבה הפשוטה שחוץ מה-NFL STORE והחנות באתר של הסקינז, איביי הוא המקום היחיד שאפשר להשיג בו חולצות אותנטיות ברשת. חשוב לציין שהמחיר באיביי חייב להיות זהה למחיר באתרים הנ"ל (או גבוה יותר), אחרת אתה יודע בוודאות שמדובר בחיקוי. בקיצור, אני מציע שתבדוק באי-ביי פעם בכמה זמן אם צץ פתאום איזה ג'רזי מקורי. שים לב שחייב להיות כתוב עליו replica (בד"כ $60.99 - $79.99), premier (בד"כ $89.99 - $129.99) או authentic (בד"כ $269.99 ומעלה). אבל הפתרון הכי טוב הוא למצוא מישהו שאתה מכיר בארה"ב שמוכן לשלוח לך חבילה אם תזמין אליו את החולצה. זה הכי פשוט ומאפשר לך הכי הרבה אפשרויות בחירה. אגב, נקודה שצריך לשים לב אליה: אם בחולצות רגילות אתה לארג', בג'רזי אתה לפחות מידה אחת פחות (כלומר מדיום), אחרת תזמין בטעות שמלה במקום חולצה. שיהיה בהצלחה!

REDSKINS

New member
תודה על הטיפים

הייתי הולך על האופציה של קרובים מUS רק שלא נעים לבקש מהם לשלוח אלי. אני יחפש עד שאני ימצא משהו.

omrili77

New member
תחזיר להם כסף, זאת טרחה קטנה מאוד בשבילם

ואם קונים מהחנויות הרשמיות לפעמים יש משלוח חינם בתוך ארה"ב, אז תשלם אפילו פחות ממשלוח דרך איביי (משלוח לארץ מחושב לפי משקל, משלוח של חולצה אחת אמור לעלות משהו כמו $5-$10). וסתם לידע כללי: אני אחפש אתה תחפש הוא יחפש

omrili77

New member
הכוונה כמובן

שאתה תבצע את כל ההזמנה אליהם, והם יצטרכו רק לקפוץ לדואר בהזדמנות בהפסקת הצהריים.

laufgas

New member
אני בעד שתקבל פינה שבועית בפורום של עברית

או ליתר דיוק - תיקוני שגיאות בעברית. כמו שיש את החלק של ה-Errors ב-PTI. ככה לפחות ההודעות שיהיו פה בפגרה יהיה משעשעות ומלמדות.
מעבר לזה, נתת חתיכת הרצאה. אבל אם בחולצות עסקננו, אז אפשר תזכורת איזו מידה אני צריך להזמין אם בארון בגדים שלי כל החולצות הם XL? אני יודע שיש Men Size שהמינימום זה 48 אם אני לא טועה כי זה כולל מקום לשולדרפאד, אבל יש מידות אחרות שלא נראות ענקיות מדי?

omrili77

New member
אני כל הזמן חשבתי שיש לי לארג'

אבל עכשיו בדקתי ומסתבר שבכלל לקחתי מדיום (טוב, צריך לזכור שהאמריקאים בהמות)... לדעתי אנחנו בערך באותה מידה, פלוס-מינוס (גם אצלי הרוב XL). אולי אתה יכול להסתדר גם עם לארג' מבחינת האורך, אבל נראה לי שזה עלול להיות רחב מדי בשבילך. באופן כללי, אם XL יושב עליך בול, קח לארג' (50). לאדם הממוצע, שלארג' מתאים לו בד"כ, עדיף לדעתי לקחת מדיום (48). ההגיון הוא לקחת מידה אחת מתחת למה שמתאים לך, בלי קשר למידה שאתה לובש בד"כ (זה שאתה לובש XL לא אומר שזו המידה שלך).

laufgas

New member
רגע, יש כמה גדלים ל-48?

יש 48 אקסטרה לארג', 48 לארג' ו-48 מדיום? שלושה גדלים עם אותו המספר?

laufgas

New member
כן, הבנתי. טעות שלי.

ואם אני צריך משהו קצת יותר קטן מ 48 אין משהו יותר קטן? (זה נשמע כאילו אתה מוכר בחנות
)

למעלה