חולצות לקיץ

להלה30

New member
חולצות לקיץ

שלום לכולן, כבר די הרבה זמן אני מחפשת חולצות קצרות לקיץ, כאלה פשוטות, קלילות ליומיום. אני לא אוהבת בדים שנדבקים לגוף וגם לא חולצות ארוכות וגדולות, ולכן בעונות / מתאים לי לא מוצאת. אני לא אוהבת ללכת עם שחור בקיץ ורציתי חולצות צבעוניות אבל לא רציתי עם פסים לרוחב (מה זה הקטע הזה? ממתי בחורות מלאות הולכות עם פסים לרוחב?!) וכמובן שחשוב לי לא לקנות יקר. בג'אמפ ראיתי כמה חולצות חמודות אבל אני רוצה לקנות יותר מחולצה אחת ובג'אמפ כל חולצה עולה מעל 100 ש"ח וזה יוצא די יקר. היום בבוקר הייתי בצומת שילת (אני גרה במודיעין)ומצאתי בדיוק מה שחיפשתי. יש חנות בשם מחסני אופנה (ממש בכניסה, ליד גלי). קניתי 3 חולצות טריקו חמודות ב- 50 ש"ח. אמנם ליומיום אבל נשיות, לא טוניקות, עם דוגמא נחמדה, לא סגורות מדי. בקיצור - בול. אח"כ הלכתי ללורד קיטש (בצומת שילת זה ליד צירופים). לא הייתי בחנות הזאת המון זמן. וכבן, בנות, הם שינו לגבמרי את התדמית שלהם. יש להם חולצות ממש חמודות ולא יקרות עד מידה 4 או 5, תלוי בדגם. אני קניתי 4 חולצות - 3 חולצות חלקות. מה שאהבתי זה את השרוול שלא היה קצר מדי אבל גם לא היה 3/4 ב- 40 ש"ח לחולצה ועוד אחת מיוחדת יותר ב- 79 ש"ח. במתאים לי אני מידה 3 בחולצות ובלורד קיטש בחלק מהחולצות הייתי מידה 3 ובחלק 4. מומלץ!

DREAM111

New member
להלה תתחדשי נשמע שעשית אחלה

קניה. מבינה את הביאוס בנושא המחירים של החולצות. גם אני מתבאסת שאי אפשר לקנות איזה 6-7 חולצות יחד כי כל חולצה מעל 100 ש"ח. לשמחתך במידה שלך מצאת אני במידה שלי לא מוצאת הרבה במחירים הללו.

כמה דברים קטנים

הראשון תתחדשי שמחה בשבילך על הקניה השני איפה זה בכלל צומת שילת?< לא שאני מתכננת קניות כי כבר עשיתי הרבה יותר מידייייי

sigalit33

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif אחלה קניה../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif

תתחדשי, גם אני מחפשת טי שירטים

ליום יום ופשוט כואב לי לתת על טי שירט עלובה 100 ש"ח.
תהני מהקנייה !

Lylyana

New member
חיפאיתת!!

אם את מידה 48-50,יש לי מקום בשבילך בחיפה ששם אני קונה חולצות ליומיום ממש מקסימות ב-50 שח.

Lylyana

New member
אז ככה:

יש חברה בשם DACKO אם את מכירה,יש להם חולצות עד מידה 5 שזה בערך 48-50,והן נמכרות גג ב-50 שח.אפשר למצוא בקרית אליעזר,יש שם חנות גדולה בין בנק לאומי לבנק הפועלים,מבחר ענק!!וגם ברחוב הרצל איפה שכל החנויות,אני לא זוכרת איך קוראים לחנות אבל ניא בין הראשונות אם את באה מכיוון מעבר החצייה התת קרקעי. מאוד מקווה שתמצאי!! תדווחי לי בכל מקרה! בהצלחה!!!!!!!!

../images/Emo39.gifיקירתי , המוני תודות ....

היום ביקרתי בקריית אליעזר (אני נמצאת שם די הרבה פעמיים אבל בד"כ כל כך צפוף בחנות שם מרוב אנשים שאני מתייאשת בד"כ ויוצאת). אז קניתי לי 4 חולצות חמודות ליום יום , כל אחת עלתה לי 49 ש"ח. בקיצר סוף סוף התחדשתי במשהו (בזכותך הפעם)
! המוןןןןןןןןןן תודה !

Lylyana

New member
תתחדשי מותק!!!!!!!!!

אני מאוד מאוד שמחה שעזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בקשר ללורד קיטש

בתחילה גילוי נאות: אני קרובת משפחה של אחד מהבעלים החדשים של "לורד קיטש"... אז ככה - הם אכן שינו את פניהם, הם לא מגדירים את עצמם כמידות גדולות, אבל יש להם חולצות משגעות ולא יקרות, בעיקר טריקו, אבל עם תוספות עיצוביות פשוטות אבל יפות (יש מעטפת, יש שרוולי עטלף, יש פסי תחרה וכו'), והמידות אכן גדלו.

ויק1

New member
אז אולי תספרי לנו איזה מידות הם

מחזיקים ולמה זה מקביל למשל במתאים לי או בעונות יהיה נחמד לקבל קצת פרטים מהמקורבים ותודה מראש

DREAM111

New member
ממממממאי יולי ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

תגידי לנו מה המידות שלהם בלורד קיטש
יאללה אולי תהיה לנו קצת "פרוטקציה" והם יחשבו לגדול במידות לטובת המידות הגדולות יותר

למעלה