חולצות טריקו חדשות

סוזי10

New member
חולצות טריקו חדשות

בצבע אדום ויש גם בורוד. מידות 8 עד 18 . הטריקו מסחורה טובה. ושוב תודה לרשת פוזה. אז מי שצריך מוזמן לכתוב בפורום.

סוזי10

New member
ירושלמי יקר , אנא דאג לשינוע אני מר"ג

ועוד משהו , בפורום הנ"ל מקובל לכתוב במסרים רק על מנת לתאם, אתה צריך לרשום בפורום מה אתה מבקש ולשלוח מסר להתקשרות לאחר מכן. זה לא אליך זה מקובל על כולם.

סורי לא ידעתי שכך זה עובד

אם יש לך אפשרות לשלוח בדואר אפילו בגוביינא אשמח מאוד

מירנטו

New member
אשמח שאימי תשנע לירושלים

עבורך.היא מגיעה לפה בשלישי הבא.אני גם אשלח מסר לסוזי כי גם אני זקוקה למשפחות שבטיפולי.

נירה63

New member
סוזי אם נשארו חולצות אשמח לקבל

במידות 14-18 תודה רבה מראש.

סוזי10

New member
נירה - מירנטו אין בעיה אכין את החולצות

נירה מי יבוא לקחת? באותה הזדמנות אעביר את שאר הדברים, אמרנו בגדי ים, כדור ים , אוכל יבש למשפחה החיפאית. תרכיז וחטיפים ל5 ילדים. שי עוד משהו ששכחתי????

נירה63

New member
סוזי יקרה ראשית תודה.לגבי שינוע

ישנן כמה אפשרויות והן: להעביר לטלטל וממנה לצריפינה וממנה לחיפה. או ישירות לצריפינה וממנה לחיפה. או אולי לנסות לתאם עם ענת שנוסעת לכיוון הרצליה. או להמתין ואני בתחילת יולי אהיה באיזור נתניה- כפר סבא- כוכב יאיר, על הקו הזה, אם זה מתאים?!! לא יודעת מהיכן את. תודה רבה נירה.

מירנטו

New member
סוזי יקרה!

אם אפשר מידות 8 .14?אשמח אם אפשר יהיה להעביר עם טלטל אדבר איתה מה שגם אם ירושלמי ירצה אשמח לדאוג לו לשינוע לירושלים.תודה אביטל

סוזי שלום אשמח לקבל חולצות בצבע מידות ../images/Emo140.gif

10 12 18 ועם יש לך עוד כמה חולצות מידה 18 במצב טוב אשמח לקבל לילדה שנימצאת בפנימיה ליד הבית שלי גם חציות וגן מיכנסיים קצרות כמו טייץ תודה לך אישה מקסימה כשזה יגיע הכל למירנטו תודה אילנית

ella59

New member
לא מצליחה לשלוח מסר..אשמח לקבל כמה חולצות

במידה ונישארו חולצות אשמח לקבל כמה חולצות מס' 18 בשביל אחת מהתאומות שלי..השניה שמנמונת יותר תודה מראש

למעלה