חולצות חורף!

חולצות חורף!

היתי בשיגה אתמול, ונכסתי לראות מה חדש... הגיעו קפוצ'ונים לחורף... אומנם טיפה יקר - 100 ש"ח לקפוצ'ון... אבל ממש ממש יפים!!! - ונאמר לי ששבוע הבא יגיעו גם סווטצ'רים וחולצות חמות יותר. קניתי לי 2 קפוצ'ונים ועוד 2 חולצות להם שרציתי... אז תתחדשי לי!!! אגב - יום ראשון שבוע הבא קעקוע של NUTTY !!!

Rain must fall

New member
יואו, איפה זה שיגה? ../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif

ידוע על מקומות באיזור נתניה שמוכרים קפוצ'ונים של הפי טרי? וואי, קעקוע של נאטי? *קנאה*!

mafakit

New member
בוגרשוב 64|אלפקה|../images/Emo218.gif

זה איזה 10 דקות הליכה מהדיזינגוף סנטר

tal iero

New member
בשיגה יש חולצות קצרות גם בחורף?

כי יש מצב שאני לא יגיע לשם עד חנוכה... ואני רוצה גם חולצות קצרות..............

לכל מומחי שיגה../images/Emo54.gif

ביום רביעי אני הולכת להופעת בלט,אז אני רוצה ללכת לפני לשיגה!!!(סופסןף) אז איפה זה בדיוק? זה קורה ליד איזה בית מפורסם או משהו כזה? ויש עדיין את המבצע 5 או 6 חולצות ב-100 ש"ח?

mafakit

New member
XDD מומחי שיגה|אלפקה|../images/Emo218.gif

זה ברחוב בוגרשוב 64 אז את יכולה לקחת לשם מונית.. [דיי פשוט הא...?
] או שאם את בסנטר.. אז את יוצאת משער 7 הולכת ימינה עד שאת מגיעה לחנות NoName שם בצומת לוקחת ימינה הולכת ישר ישר ישר ישר ישר ישר באחת הצמתים בצד שמאל יש את החנות

תאכלס...

יש להם שלט על החנות כתוב SHIGA - עכשיו, יש 2 חנויות של שיגה אחת יותר קרובה לסנטר מהשניה - אבל הן אותו דבר. בכל מקרה- זה מול בי-סטריט סטודיו לקעקועים, די בפינה מול חנות שניקראת (אם אני לא טועה) ג'יפה. השלט של החנות ניראה ככה:

ונשאר להם../images/Emo54.gif

נשאר להם עדיין חולצות של קיץ של הפי טרי? ואיש משפחה?

mrsCudlesXx

New member
כן ראיתי שיש קפוצ'ונים אבל...

זה נורא יקר 100 שקל! אני ראיתי ב60 שקל, ו50 שקל בתלאביב בשוק הכרמל שם באזור יש הרבה חנויות שמוכרות. :)

יש עניין של מקוריות...

לי זה חשוב... אז לא אכפת לי לשלם 100 שקל לקפוצ'ון... וחוץ מזה אני קונה גם באינטרנט דברים שלהם - ושם זה בכלל לפי דולר וזה דברים שלא משיגים בארץ...

mrsCudlesXx

New member
אממ אוקי :) ../images/Emo210.gif

למרות שהקפוצ'ונים שהיו שם נראים לי אמיתיים. [לא ראיתי את אלה שעולים 100] ותעלי את התמונה של הקעקוע שיהיה לך ^_^

tal iero

New member
הדולר ירד עכשיו.. הוא על 3 ומשו שקל אז זה

זול לקנות מהאתר עכשיו

yoorinet

New member
אה אפשר לקנות שם בשקלים?...

אבל כאילו שיהיה שווה לדולר?.. [נגיד בובה שעולה שם-אני סתם מקריצה-2 דולר-אפשר לשלם עליה 6 שקל?]

tal iero

New member
אממ........כנסי--

משלמים שם בכרטיס אשראי אז זה יורד מהכרטיס אשראי בדולרים אבל זה כאילו את קונה בשקלים... אם הבנת למה אני מתכוונת כאילו יורד מהכרטיס אשראי 2דולר אבל זה כאילו רד לך מהכרטיס אשראי 6 שקל...........ניראלי...

למעלה