שחור עם כיתוב ורוד
S s h a r o n 7 New member 21/5/07 #18 ../images/Emo45.gif כנ"ל חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif למרות שאצלינו 99 אחוז מהחולצות זה ורוד עם כיתוב שחור ויש כמה אמריקאיות לבנות עם שרוולים ורודים איך אצלך?
../images/Emo45.gif כנ"ל חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif למרות שאצלינו 99 אחוז מהחולצות זה ורוד עם כיתוב שחור ויש כמה אמריקאיות לבנות עם שרוולים ורודים איך אצלך?
ע עזרא היחידה New member 21/5/07 #24 אמ אצלנו זה הרוב חולצות שחורות עם כתב ורוד והיה חולצה של המחנ"ק שנה שעברה שזה חולצה שחורה עם כתב ורוד ושרוולים ורודים(חולצה אמריקאית)
אמ אצלנו זה הרוב חולצות שחורות עם כתב ורוד והיה חולצה של המחנ"ק שנה שעברה שזה חולצה שחורה עם כתב ורוד ושרוולים ורודים(חולצה אמריקאית)
K kormanit New member 21/5/07 #22 יש לי שאלה.... אני יכולה להעביר את הכסף דרך מישהי מראשון ושהיא גם תיקח בשבילי את החולצה? זה די יחסוך לי כסף.... ועוד שאלה, סתם להתעניינות- מאיזה בית דפוס הוצאת?
יש לי שאלה.... אני יכולה להעביר את הכסף דרך מישהי מראשון ושהיא גם תיקח בשבילי את החולצה? זה די יחסוך לי כסף.... ועוד שאלה, סתם להתעניינות- מאיזה בית דפוס הוצאת?