חולצה מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חולצה של הדג נחש ??
F Funky Giraffe New member 30/5/06 #7 ואני גם צריך 1 נורמלית שתראה עליי כמו שמלה.. קניתי את האחרונה שלי בכתה ו' והיא בקושי עולה עליי וחוצמזה שאז אני אוכל לחוש ראפר מגניב בבגדים רחבים! רק שהכל מתנפץ ברגע שאני קולט שאין במידות שלי
ואני גם צריך 1 נורמלית שתראה עליי כמו שמלה.. קניתי את האחרונה שלי בכתה ו' והיא בקושי עולה עליי וחוצמזה שאז אני אוכל לחוש ראפר מגניב בבגדים רחבים! רק שהכל מתנפץ ברגע שאני קולט שאין במידות שלי
ז זיקו האמיתי New member 30/5/06 #17 החולצה שלי של הדג נחש ישבת עלי בדיוק,כמו כפפה.זה היה כל כך מסובך?
F Funky Giraffe New member 30/5/06 #25 אין אמצעים כספיים וארגוניים לעניין כמו שאמרו חכמינו יבדל"א גרייניק ואלתרמן או רק גרייניק לדייקנים- "ברשותי אין"
אין אמצעים כספיים וארגוניים לעניין כמו שאמרו חכמינו יבדל"א גרייניק ואלתרמן או רק גרייניק לדייקנים- "ברשותי אין"
0 00תמר של יוליוס00 New member 29/5/06 #4 ../images/Emo207.gif ניצולללל עשיתי משו בקטנה... אני מניחה שאני לא הראשונה...
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 29/5/06 #6 מגניב:] שמרתי כשאמא תסכים לגלות לי איפה ל&^#*@%!$#^%&@ המצלמה אני יראה לכם את המפתח פאנקנשטיין שציירתי על הקיר.... כזה יפהה:]
מגניב:] שמרתי כשאמא תסכים לגלות לי איפה ל&^#*@%!$#^%&@ המצלמה אני יראה לכם את המפתח פאנקנשטיין שציירתי על הקיר.... כזה יפהה:]
F Funky Giraffe New member 30/5/06 #10 zv nvt,r vg,he וזה לא כזה טוב.. זה גם היה סטיקר בשנות האלטיזעכן יענו קצת אחרי הסטיקר של החיפושית עם ה"אני הדג נחש" איפשהו באיזור המכונה
zv nvt,r vg,he וזה לא כזה טוב.. זה גם היה סטיקר בשנות האלטיזעכן יענו קצת אחרי הסטיקר של החיפושית עם ה"אני הדג נחש" איפשהו באיזור המכונה
א אסי סרחנה בנשמה New member 30/5/06 #14 אמרתי לך שזה יפה../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo194.gif