חולצה של קווין!!!

ריבונו של עולם.

"אין לו את זה מה לעשות. יותר מזה - אולי מעולם לא היה לו את זה" ?! אתה מוכן להסביר?! אני לא מסכימה איתך. מאז שאני שומעת קווין, ומדי פעם גם אמנים אחרים, יש לי תחושה בבטן של : "איפה ה-לתת את הנשמה של פרדי, העצמה של השירה שלו..לאיפה כל זה נעלם..?" מישהו פעם אמרה על פרדי: "ההבדל בינו לבין אמני רוק אחרים, הוא שפרדי העניק את קולו" מעולם לא היה לו את זה אתה טוען? ** חוצמזה, כתבת לדעתי את טועה, "האלבום הוא כישלון ובישר לכל מעריצי QUEEN שתמו סופית ימי הגלאם רוק / הארד רוק האיכותיים של שנות ה - 70 והתחילו ימי הדיסקו , פופ , צעקנות , קליפים , איצטדיונים ובעיקר מוזיקה גרועה. " ** יהודה, אני מבקשת את זה באמת באמת מהלב. אתה יכול בבקשה להפסיק לבאס? אני מצטערת אם אנשים שיקראו את הבקשה יכעסו עלי או משהו. אבל אני כל פעם מתבאסת כשאני קוראת את ההודעות הביקורתיות שלך. ביקורת זה תמיד טוב, אבל לא בצורה כזו. יש הבדל בין מה אומרים לבין איך שאומרים. "אין לו את זה מה לעשות. יותר מזה - אולי מעולם לא היה לו את זה" או:: "אני חושב שפרדי לא כל כך התרכז בביצוע שלו" XD

khammel

New member
כל מה שאמרת סובייקטיבי לחלוטין

ואם אתה לא מזהה אלמנטים של פאנק ורוק, אז על סמך מה אתה מחליט שאני טועה? אנא ממך, יהודה, יש הבדל ענק בין להינות מאמנות לבין לשפוט את ערכה ואיכותה במקצועיות. יש להקות רבות שאינני נהנית להאזין להן (חלקן, אגב, מאותה תקופת גלאם שאתה כה מעריץ) אבל אני בכל זאת חושבת שהלחינו יצירות איכותיות ומוקירה את תרומתן בשל כך. אתה מגבב דברים חסרי שחר וחסרי ביסוס למעט בראיית העולם שלך. The Works לא מכיל הארד רוק? Innuendo (האלבום) מכיל מוזיקה גרועה? I respectfully disagree

מסכים איתך בכל מילה, ובנוסף חייבים לציין !!

שהאלבום הזה הוא אחד האלבומים החשובים ביותר מבין האלבומים שהשפיעו על מייקל ג'קסון(שרובם הם של קווין, אבל Hot Space הוא העיקרי שבהם) - אחד הזמרים המצליחים והחשובים בהיסטוריה, והוא אמר זאת לא פעם.

Great Pretender

New member
תתחדש. ^^

כשאני יהיה בראשון אני גם אקנה. O:< או כשאני יהיה בת"א. נראה לי שיש בדיזינגוף, מקסימום אני אקנה חולצה של גאנז / מטאליקה מחנות הפריקים. ^^ הידעתם שניטים עולים 180 ש"ח ??!?!?!??! בקיצור, אשקלון זה חרא של מקום. T^T

GreatKingRat

New member
איפה לעזעזל את קונה את הניטים שלך?

בקריות ניטים עולים מקסימום 30, וגם זה די מוגזם... והחולצה של קווין ממש ממש יפה, יש מצב כזה שתקנה עוד אחת, אני אשלח לך את כמה שהיא עלתה בדואר ואתה תשלח לי את החולצה?

וגם לי..:::]!

חח::] ליאונרדו? ראשון לציון? יששש!!! אני גרה קרוב..מושב חמ"ד, מישהו מכיר?..עזבו. חור במרכז הארץ p;

Great Pretender

New member
אני לא קונה ניטים. O:

אלוהים, אני לא כ"כ פריקית ! =( פשוט עברתי בחנות הפריקים בת"א וראיתי שניטים עלו שם 180 ש"ח או שפשוט דימיינתי...

Great Pretender

New member
ניטים

זה סוג של צמיד / שרשרת צמודה / כל דבר אחר שיש לו קוצים כאלה. המממ, לא הסברתי את זה ממש טוב. לא מצאתי תמונות כ"כ טובות... אבל לא נורא. ;P

סלחי לי על הבורות

אבל לא שמים את הדברים המזעזעים האלה על חיות(כלבים - וגם אז זה ממש מכוער ואני מוחה על כך בכל תוקף)? לי זה נראה יותר בכיוון של סאדו-מאזו ולא בהקשר של מוזיקה/תרבות/אנושיות בכלל. גועל נפש.

Great Pretender

New member
אמממ.

לא הבאתי תמונות כ"כ טובות. אבל... זה מה שזה בערך.O,ם כן, זה מכוער. וזה יקר, ולא רצוי. מסכימה איתך בכל מילה. ../images/Emo45.gif

למעלה