חולצה של קווין!!!

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo2.gif!!!!!!!!!!!11111111111111

מאיפה?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חח יש לי ב-ד-י-ו-ק אותה חולצה כמו שלך

אפילו אותו הצבע!!!!!!! (אני בן.. זה גם לבנים וגם לבנות)

Shaycus

New member
בקשר לחתימה שלך

רשמת משפט שחשבתי שהתכוונת שם ל serious (רציני) ולא לאיך שאייתת את זה

khammel

New member
תתחדש

עכשיו אני מרגישה ממש זקנה כי... היתה לי חולצה עם ההדפס הזה לפני בערך 15 שנה. אתה בכלל אוהב את Hot Space? תמיד הרגשתי לא בנוח עם החולצה... כאילו שאני לא בסדר שאני תומכת באלבום הזה. ועוד חשבתי שהוא אלבום טוב. עדיין חושבת שהוא אלבום טוב שהקדים את זמנו... (איפה השרשור הזה של האנדר-רייטד?) היו זמנים.

skjg

New member
את יכולה להרחיב על הקטע של מקדים את זמנו?

דווקא הוא יצא בתקופה שאנשים שרפו את אלבומי הדיסקו שלהם..

khammel

New member
הוא לא אלבום דיסקו

הוא אלבום שמתעשע עם המון מקצבים ובצורה מאד מורכבת תוך שילוב בין אלמנטים "רכים" כמו Funk לבין אגרסיביות רוקיסטית כפי שניתן לשמוע בשירים Back Chat, Action This Day ואחרים. היום, שילוב מסוג זה הוא סטנדרטי ומקובל. יש לאלבום הזה הרבה במשותף עם המוזיקה של לינקין פארק, האלבום האחרון של מיוז ואפילו האלבום "פופ" של U2. אז כן, לדעתי, הוא הקדים בהרבה את זמנו והוא מאד לא מוערך... למרות שיש בו פנינים של ממש. נשים בצד את Under Pressure שבמקרה נחת באלבום הזה ועדיין יש לנו את Cool Cat היפהפה, את השיר המרגש שנכתב לג'ון לנון, "מילות האהבה" השרמנטי ואת החביב עלי מכולם -- Put out the Fire. האחרים אולי פחות מרגשים ו"יפים" אך בהחלט משובחים ו"קוויניים" בעיני. You know a gun never killed nobody You can ask anyone People get shot by people People with guns

skjg

New member
לא חשבתי עליו בצורה הזאת (שילוב סגנונות)

אבל אני עדיין לא אוהבת אותו... יש בו מילים יפות באמת כמו הקטע ששמת אבל מבחינת המוזיקה הוא נורא מעצבן אותי. ובקטע של דיסקו- יש בו שירים שממש נשמעים לי שהמטרה היחידה שלהם היא להרקיד אנשים, Staying Power לדוגמה.. את האלבומים שהזכרת אני לא מכירה אז אני לא יכולה להשוות. טוב נו- על טעם וריח..

לדעתי את טועה.

לדעתי מדובר באלבום נוראי שמה שהמאזין לוקח איתו זה בעיקר צעקנות ורעש ללא פרופורציות במהלך כל ההקלטות של השירים לאלבום. לא זיהיתי אלמנטים של פאנק ורוק. לטעמי מדובר באלבום משעמם , פרווה. חסר רגש , חסר השקעה , לחנים מזעזעים ומעליבים ובעיקר צעקות. הרבה צעקות של פרדי. אישית כל פעם שאני מאזין ל -staying power ול - body language מתחילה לי מיגרנה. עד כדי כך הביצוע היסטרי ובלתי ניסבל. השיר ללנון הוא החמצה. רעיון מעולה , ביצוע נוראי. השיר היה יכול להיות הדובדבן של האלבום. הוא כישלון מהסיבה הפשוטה שפרדי שר אותו. מה לעשות.פרדי " המבוגר " וביצועים סולידיים , מרגשים ומעל הכל אמיתיים זה דברים שלא הולכים ביחד. לא אמין. אין לו את זה מה לעשות. יותר מזה - אולי מעולם לא היה לו את זה. הטראק היחיד שאני יכול להנות ממנו חוץ מהביצוע עם בואי , זה אולי action this day. גם זה בקושי. האלבום הוא כישלון ובישר לכל מעריצי QUEEN שתמו סופית ימי הגלאם רוק / הארד רוק האיכותיים של שנות ה - 70 והתחילו ימי הדיסקו , פופ , צעקנות , קליפים , איצטדיונים ובעיקר מוזיקה גרועה.

למעלה