חולצה עם עובש

caspit

New member
חולצה עם עובש ../images/Emo5.gif

קיבלתי בחזרה מהגנון של הבן שלי חולצה שלו, שהייתה קבורה שם כשבוע, מטונפת ורטובה. היא חזרה מלאת עובש - ממש עובש שחור עם שערות, בעעע זה לא יוצא בשום אופן, והחולצה חדשה ויפה, חבל לי לזרוק ואמא שלי אמרה שאין איך להוציא את זה...... היא צודקת?

תעמידי

סיר עם מים על הגז, תרתיחי אותם ואז הוסיפי אבקת כביסה למים הרותחים. טבלי את החולצה למספר דקות ואז שלפי. אם נשאר כתם, העבירי סבון אסטוניש מסיר כתמים. רוב הסיכויים שזה ירד. אם מדובר בחולצה לבנה, נסי גם עם אקונומיקה (ולא לשכוח לעדכן)

שרכי

New member
קראתי פעם שאפשר לטבול את הכתם בחלב

לא ניסיתי אבל שוה לנסות.

12רוניתי

New member
כתם דיו על החולצה - אייך מנקים?

היום בסיימי את יום העבודה גיליתי את כתמי הדיו על החולצה!!! מה עושים?? יש רעיונות.

נועית10

New member
לכתם דיו תנסי את החלב וגם...

תנסי לשפוך חלב או יוגורט על הכתם, להשאיר את זה חצי שעה על החולצה ולשפשף את הכתם. פעם שמעתי שאפשר לרסס על הכתם דיו ספריי לשיער ואז להכניס למכונת כביסה. ממליצה לנסות "סנו קל".

maybesure

New member
אלכהול

זה מה שיש ספריי השיער שמסיר דיו. ולכן כל מוצר על בסיס אלכהול יכול לעזור: אךכהול נקי 70%-90% או אפילו וודקה, ג'ין, עארק. העיקר שיהיה שקוף ולא יכתים עוד יותר.

caspit

New member
טוב, החולצה הולכת לפח.

טבלתי בחלב, כיסיתי במלח, ריססתי במסיר שומנים, בישלתי עם אבקת כביסה, ואפילו כלור ניסיתי - וכלום!!!!! העובש נשאר בדיוק! כפי שהיה. תודה לכולן על העצות

12רוניתי

New member
המשך כתם הדיו------הצליח לי!!!

שמתי על החולצה חלה חצי שעה- לא ממש עזר אלא בחלקו המשכתי והתזתי בזהירות סנו שומנים ושפשפתי-------אכן הצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה חומר מיוחד חזק והשימוש בו ב ז ה י ר ו ת !!!!

למעלה