חולף עם הרוח..

STIVENZ 426

New member
חולף עם הרוח..

עקב גל הפרישות הפופולרי שאופף את הפורום הזה, וגל המתחזים\מלעיזים (כן, אני זה "זקי מהשווארמה" וזהו, אהה כן, אני גם זקי מהביטוח למי שזוכר.
) החלטתי גם אני לקחת פסק זמן מכמה סיבות: 1. ידיד מסויים מאחד הפורומים הפנה את תשומת ליבי לצורה\לנושא ההודעות שלי.. ומה לעשות- הוא צדק. 2. ריבוי הויכוחים, ריבוי המתחזים, ריבוי הדמויות כאן, בחלקו הוא מבורך, בחלקו מצחיק, אך בחלקו גם מתיש.. 3. לכל דבר טוב יש סוף, ואם לא סוף אז הפסקה.. 4. אני צריך עכשיו הפסקה כזו. 5. אל תשמחו כל כך הרבה, אני עוד אחזור, לא אנטוש את היער ואת אחי האצילים.. (פעם הייתי אוהב לכתוב את זה, היום אני מרגיש עם זה מוזר קצת..) יעבור שבוע, יעברו שבועיים, אולי יעברו גם יום- יומיים.. בכל מקרה חברים, ההודעה היתה ארוכה יותר, ונגנזה עקב חוסר עניין שלי בדיבורים מיותרים.. חברים, שמרו על עצמכם, למדתי ממכם ואמשיך ללמוד מכם ה-מ-ו-ן. מכל תחום, ולא רק אופנועים. תודה מיוחדת לחליל, לקולרגול, ליועצת, לטל שביט, ולמקסמקס, לחנן ליבני ולכל מי שגם כשהצקתי לו קצת, היה סבלן ועזר.. אתם אנשים גדולים. אז אני לא נעלם לתמיד, רק עולה למעלה לקחת נשימה עמוקה, וחוזר. תמשיכו ותהיו כמו שאתם, אתם כולכם אנשים גדולים. מקווה לעלות למעלה מהר, לנשום עמוק, ולחזור מהר. שלכם. סטיבנס 426 על כל כינויו.. נ.ב- יועצת- הנייד שלי ידוע לך אם מתחדש משהו באותו עניין. חליל\קולרגול- כנ"ל. כמו כן אשתדל לבדוק את תיבת המסרים שלי בתדירות גבוהה יחסית.. כל מסר יענה, מבטיח.. אל תפסיקו לשתות גזוז!!

מה ? מה ? ../images/Emo178.gif

מה פשר העזיבות המיוחצנות ? אפשר פשוט לקרא ולא להגיב, לא לקרא ולא להגיב או כל קומבינציה אחת. מה אתם רוצים ?, אני לא פונה ל-stevenz אישית דווקא, אלא גם לכל העוזבים ברעש. מה אתם רוצים

426 מייד אתקשר אליך

בכל מקרה קח כמה נשימות טובות לך לים שחק עם הTS סטיב זצ"ל וחזור אלינו במהרה קולרגול ( מתגעגע כבר )

למעלה