חולמת

מירבא

New member
חולמת

חולמת אותך בגופי עוד הולם חולמת אותך חי ונושם חולמת מגע אמיתי של העור חולמת גוף חם ולא את הקור עורך שהיה כה לבן וטהור שערך הבהיר שנצץ לו באור גופך שהיה ארוך להדהים שפתיך בגוון אדמדם ומקסים ליבך עוד פועם בתוך נישמתי ליבך לא כבה בתוך מחשבתי ליבך שקיבל זריקת הרדמה ליבך שקבור בתוך אדמה רוצה גם מקום לבכות לצידך רוצה את האבן להניח לך רוצה פינה מוחשית בשבילנו רוצה להבין שהיה ואיננו.

למירב...../images/Emo140.gif

לפי השעה שבה נכתבה ההודעה שלך ,נראה לי שלא עבר עליך לילה קל...כמו רבים רבים כל כך מאיתנו.... הצלחת לרגש אותי מאד מאד...וכן בכיתי... ביחוד מהמשפט: ליבך עוד פועם בתוך נישמתי ליבך לא כבה בתוך מחשבתי ליבך שקיבל זריקת הרדמה ליבך שקבור בתוך אדמה... הרגע הכי הכי קשה עבורנו היה זריקת ההרדמה...שאחריה הוא לא איתנו עוד... אבל כן.. כפי שאת כותבת, פיסית לא, אבל נפשית - בני הוא בתוכי, עימי כל רגע ושניה! ומדי פעם לוחש לי - הי, אבא, אל תהיה עצוב- אני איתך אבא- נכון אתה לא רואה אותי כמו שרואים ילד מוחשי, אבל אני כאן איתך, אז אבא- בבקשה אל תבכה כי אני כאן... אם תתאמץ תוכל לחוש אותי... אז בהקשר זה, נכון אנשים רבים לא האמינו לי, אבל אני משוכנע ב-100% כי עד היום אני מתקשר ומשוחח עם בני ומספר לו על האבדן, ואולי זה נשמע מוזר, אבל בשיחות הללו , הוא, דווקא הוא - מנחם אותי, ומבטיח לי לשלוח אלי את האחים והאחיות שלו... כן, זה יקרה! אז מירב, וכל חברי וחברות הפורום -שיהיה לנו רק טוב, כן כי זה מגיע לנו. נפלנו מספיק- עכשיו הזמן להצליח! תמיד שלך, תמיד איתנו.

MoonTay

New member
...wow...

שוב את עושה לי את זה, בשירייך. יש בהם עוצמה כל כך גדולה, כאב כל כך עמוק. כל מילה כתובה נוגעת. -צמרמורת- זו התחושה שעברה בי. אל תפסיקי לכתוב, הכתיבה שלך מדהימה, היא לבטח משחררת אצלך וחייבת לציין שכתיבתך מעניקה לי משהו. תודה.

למעלה