חולמת בין הסדינים

darma

New member
חולמת בין הסדינים

רואה בכוכבים, מזל טוב על הפורום החדש, אנחנו מתגעגעים אליך מאד במודעות. הניחוחות השתפרו אבל יש לי שאלה יש לי ידיד שכל פעם שאני יושנת אצלו אני חולמת עליו תופעה נדירה אצלי. בפעם האחרונה חלמתי שאני בורחת ממנו באמצע הלילה ושוכחת אצלו חפצים דבר שאני מקפידה במציאות לא לעשות. חלמתי את זה למרות שהיה לי מאד טוב אצלו. פעם קודמת שחלמתי עליו: חלמתי שאני מגלה שהוא נשוי עם ילדים. למרות שהוא גרוש ללא. ובלילה הראשון שהכרתי אותו חלמתי שאני והוא תוקעים שלט על הדלת הכניסה לבית, לא זכור לי מה כתוב על השלט, לא קשור אליו. והבית היה שלי. כל החלומות נחלמו רק בביתו. תודה מראש ומי יתן ואתה ואשתך תהיו מאושרים דארמה.

המחויבות מתדפקת...

הי דארמה, תודה על הברכות, אני שמח שקפצת לבקר ועוד אני שמח לשמוע שהניחוחות השתפרו...:) אז ככה, במציאות את מקפידה לא להיות מחויבת לידידך, אך החלום מאותת לך שבתוך תוכך את מתחילה להיקשר והמחויבות היא בילתי נמנעת. מצד אחד את בורחת ממנו(מהידיד) מצד שני את משאירה אצלו חפצים כרמז לכך שאת עוד תחזרי, מעין סימן קטן להתחלה בחיים משותפים שמתבשל אצלך בימים אלה. והחלום הוא לא ``למרות שהיה לך מאד טוב אצלו``, אלא ``בגלל``..., לכן המחשבות מתעוררות אצלך בקשר לעתיד. בקשר לנשוי עם ילדים חסרים לי קצת פרטים, על רגל אחת: פחדים מלאבד אותו, קשר עם גבר גרוש פלוס ילדים קצת מסרבל את העינינים מבחינתך, והפחד שלך צייר עבורך תסריט של פחדים לא הגיונים, בחלום, כרמז לחרדות שאין להן שום בסיס במציאות. בקשר לשלט, חשוב לנסות ולהיזכר מה כתוב בשלט, מסתתר שם רמז חשוב לגבי ריגשותיך לעתיד. בכל מקרה, יש כאן שוב רמז למחויבות מסוימת, לחיים משותפים, משהו שאת כנראה חותרת אליו מתחת לפני השטח... הרבה אושר וחלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה