חולם צלול חדש (:)

RamiBot10

New member
חולם צלול חדש (:)

היי הייתי רוצה להיכנס ללמוד כיצד לחלום חלומות צלולים, כיצד לגלות אותם, לשלוט בהם ולמשוך אותם. אני חדש בתחום (קראתי מאמר אחד או שניים). אשמח לדעת כיצד מתחילים? מה כדי לעשות, לקרוא? בדרך כלל אני חולם לפחות חלום אחד שבוע שאני זורם. לגבי חלומות צלולים, אני זוכר שחלמתי בודדים בגיל צעיר. (אני בן 23) תודה!

Ozp27

New member
שווה ליקרוא את המאמרים

בתור התחלה שווה לקרוא את המאמרים בנושא אבל בתור כלל כמה שיותר תחשוב על הנושא במהלך היום - בדיקות מציאות וכו' כך יגדל הסיכוי שתגיע לחלום צלול בלילה בהצלחה

RamiBot10

New member
מאמרים בנושא?

היי קראתי קצת ולא ממש הבנתי איזה בדיקות מציאות הן הטובות ביותר. אשמח לקבל המלצה למאמרים בנושא... מה לקרוא לפני מה אשמח גם לדעת אם יש דרך לעלות את תדירות החלומות, כמובן לקבל מאמר בנושא :) תודה

Amaterasu

New member
מאמרים

כל מה שתרצה לדעת (חוץ מבדיחת האחד באפריל שנמצאת בראש החדשות, ממנה אתה יכול להתעלם) תוכל למצוא באתר שלי: www.halom.co.il האתר כולו מוקדש לצורך העברת המידע על החלומות הצלולים למתחילים ומנוסים כאחד. רשימת המאמרים שבצד ימין תנחה אותך בנוגע להכול, מאיך להעלות את תדירות החלומות ועד לפירוט על בדיקות מציאות רבות ואיך בדיוק להשתמש בהן. אני גם ממליץ בחום לקרוא את הסיפור בתולת החלומות באותו האתר, הוא מדגים איך משתמשים בהרבה ממה שמתואר במאמרים בצורה פרקטית.

RamiBot10

New member
תודה רבה!

אוכל לפנות אליך במידה ויתעוררו אצלי שאלות?

Amaterasu

New member
כן כמובן

הכי טוב יהיה לכתוב פה בפורום, ככה תוכל לקבל הרבה תשובות שונות.

למעלה