חולם מתחיל

m music

New member
חולם מתחיל

אז ככה התחלתי עכשיו להיכנס לכול הסיפור של חלום צלול כמובן שראיתי תסרט ההתחלה וזה מאוד עניין אותי הנושא אז מצאתי כמה אתרים שמסבירים על הנושא אבל יש לי כמה שאלות 1.כדאי להגיע לחלום צלול מה שצריך זה רק לעשות יומן ובדיקות מציאות? 2.איזה דרכים יש שיעזרו שהיה יותר חלומות. 3.יש הבדל בין שינה שאני הולך לישון בסביבות 4 בבוקר מאשר שינה רגילה? ועוד משו שקצת מפחיד אותי להכנס לזה שרוב החלומות שאני זוכר הם מפחידים או דברים רעים שקורים ככה שאני מתלבט אם בכלל כדאי לזכור אותם. אשמח גם לטיפים תודה רבה.

ליזי133

New member
../images/Emo199.gif

1+2: תיכנס לאתר halom.co.il או www.planetnana.co.il/Lucidity ותקרא..... יש מיילד, ויילד (שזה עוד שיטות חוץ מיומן ובדיקות) תקרא.......
(
)

Amaterasu

New member
תשובות

1. בגדול כן. בהמשך יש שיטות יותר פרקטיות כמו MILD ו-WILD, אבל בגדול בדיקות המציאות הן הכי שבו תשתמש הכי הרבה, גם כשתשתמש בשיטות מאוחרות יותר, ולכן כדאי מאוד ללמוד לשלוט בבדיקות המציאות כבר עכשיו. 2. אתה חולם 5 פעמים בלילה ממוצע, בשינה של 7 וחצי שעות בערך. ככל שתישן פחות, כך תחלום פחות. ככל שתישן יותר, כך תחלום יותר. ככל שתרשום יותר חלומות, כך תגביר את היכולת שלך לזכור אותם. 3. כן, מאוד. מומלץ ללכת לישון בשעות 20:00-22:00. החלומות הצלולים הטובים שיותר הם בשעות הבוקר, כשעולה השמש, לאחר כ-4-5 מעגלי שינה (6-7 וחצי שעות שינה). בנוגע לפחדים: הפחד הוא הכלי היעיל ביותר לכניסה מידית לחלום צלול, מכיוון שכל כך קל להיזכר לבצע בדיקות מציאות כשמפחדים! המאמר הבא מדבר בדיוק על זה: http://www.halom.co.il/a/a8 בהצלחה!

silverhawk

New member
ברוך הבא לפורום!

בתור התחלה, אכן מומלץ לעבוד על יומן חלומות ועל בדיקות מציאות (וכן ללמוד את השיטות להגברת הצלילות). לאחר שתפנים את אלו, תוכל לעבור לשיטות המתקדמות, כגון ווילד ומילד, שיאפשרו לך ליצור חלומות צלולים באופן אקטיבי. בנוגע לשאלה השניה, אין לך מה לדאוג, אתה חולם מספיק חלומות מידי לילה. אם תעבוד על יומן חלומות, תראה שאתה מתחיל לזכור אותם בצורה טובה יותר ויותר. בהצלחה!

למעלה