חולים... שאלות

קשתית11

New member
חולים... שאלות

הי, הבנים בגיל 2.8כבר חמישה ימים כל ארבע- חמש שעות החום מזנק מאוד 39.5-40. בין אקמול לנורופן הם סהכ חיוניים...אתמול עשינו בדיקות דם ויש חיידק שניהם צריכים אנטיביוטיקה. לאחד מהם זו פעם ראשונה ולשני פעם שנייה.הם לא מוכנים בשום פנים לשתות את התרופה, עם אחד עוד איכשהוא הצלחתי בתוך שוקו השני זנח את המשקה בשליש האחרון. יש רעיונות לסרבנים?ושאלה נוספת.איך אתן מודדות חום? אני עדיין מודדת להם חום בטוסיק. יש פה המלצות למד חום אינפרה? כדאי לרכוש?

במבית5

New member
כמה דרכים שלי עובדות

1. אני מודדת את המנה בכוס מדידה קטנה של תרופות. לפעמים הם מסכימים לשתות מהכוסית הזו.
2. בתוך מיץ שהם אוהבים (תפוזים, פטל) אבל אני מוסיפה למנה ממש שלוק קטן של מיץ, כך שהם שותים בשנייה וכך יודעים בוודאות שהם סיימו את המנה. לא צריך למלא חצי כוס, כי כך הם יכולים לפרוש באמצע.
3. נותנת אפשרויות בחירה כך שהם ירגישו בשליטה ככל האפשר: בתוך כוס שהם בוחרים, צבע, ציור, כוס חד פעמית, עם קש, בלי קש.
4. מבטיחה הפתעה בסוף: סוכריה או שוקולד.
&nbsp
&nbsp
מבינה אותך מאוד. זה מתיש מאוד, אבל כל השיטות הנל כן מצליחות בסופו של דבר.
מקווה שגם לכם

קשתית11

New member
תודה במבית

אני צריכה באמת לשים בכמות קטנה יותר של מיץ או שוקו..בינתיים זה גם עובד טוב בתוך אקטימל.

גם אצלי היו סרבנים

אני נותנת במזרק, קונים בכל בית מרקחת. בפעם הראשונה זה היה בצעקות, הושבתי עליי והחזקתי עם הגב אליי, סוג של היאבקות. זה היה כשהיו די קטנים, ככה שלא ראיתי דרך אחרת. ניסיתי להפוך את זה למשחק, בייחוד עם הקטנה שבניגוד לאחיה לא הואילה לבכות עם פה פתוח. הייתי מדגדגת לה את השפתיים עם המזרק ועושה קולות וכשצחקה הייתי עושה שפריץ קטן לפה. לקח בערך יומיים עד שהיו מסכימים והרגישו גיבורים אחרי זה, כל הכבוד וכאלה.
היום, אגב, הם כל כך אוהבים את זה שמבקשים לפעמים תרופה גם כשכבר לא חולים, ואם אני נותנת רק לאחד אז צריך לתת לשני מזרק עם מים כי גם הוא מתעקש לקבל

תהיו בריאים.

sefia

New member
במזרק קטן, לצד של הלחי בכמויות קטנות

זה הכי עובד לי, עד היום
וגם אפשר לבקש להחליף אנטיביוטיקה , יש כמה סוגים, חלק נסבלים יותר וחלק פחות .

למעלה