חולים על אינטרנט ??

הייתה כתבה כזו בדה מרקר שבוע שעבר

קראת אותה ??? רק יידעו אותנו שהכל יהיה תחת אינטרנט בשנים הבאות חידשו לנו, אהה??? תכתוב לדה מרקר "בוקר טוב אליהו"

e-magine

New member
תקשיבי רגע

איך גל אלון אומר? "דברי על עצמך". מי זה אנחנו, אותנו? זה שאת שמעת כקגע על VOIP זה מצויין, רק שפה בפורום יש אנשים שמשתמשים בזה מאז שזה קיים. זה בערך כמו שמישהו יבוא לפורום הזה יגיד: "וואוו שמעתי שיש דבר חדש מדהים, דואר אלקטרוני, אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב דרך האינטרנט, אפשר לצרף תמונות, שירים, סרטונים ולא צריך להדביק בולים וזה הרבה יותר מהיר מלשלוח בדואר". הכל נכון אבל זה לא בדיוק חדשות. לפחות לא בפורום הזה. זה שהכתבה חידשה לך זה אחלה. תתחילי להשתמש בVOIP אז תוכלי לראות בעצמך גם את היתרונות וגם את החסרונות. חוץ מזה, הVOIP באמת הולך להתפתח וכבר נכנס לתוך מכשירים שנראים כמו מכשירים סלולריים. אבל נראה שיקח עוד שנים עד שלכל אחד יהיה מכשיר VOIP נייד בכיס וזה בין היתר כי חברות התקשורת הגדולות (בעיקר בארה"ב) יעשו הכל כדי לבלום את התפתחות הענף הזה שפוגע בהכנסות שלהן. אני לא אכתוב "בוקר טוב אליהו" לדה מרקר משתי סיבות: א. אני לא כותב טוקבקים ב. התפקיד של אתר חדשות הוא בין היתר להביא מידע לקבל מאד רחב. התפקיד של הפורום הזה הוא לאפשר לאנשים שמכירים את האינטרנט לדבר על דברים שמעניינים אותם ובעיקר מהיבטים של השפעת האינטרנט על הפרט ועל החברה. מהבחינה הזאת, הדיון שפתחת הוא בהחלט דיון לעניין, כי נשאלת השאלה איך טכנולוגיית הVOIP תשפיע/משפיעה היום על כל אחד מאיתנו וגם איך היא תשפיע על שוק הטלקומוניקציה העולמי וכמובן גם הישראלי. בסה"כ אחלה שלמדת דבר חדש ושזה מעניין אותך ומלהיב אותך.

כמנהלת תקשורת - VOIP תחם ישן עבורי

בנושא גל אלון - מי זה גל אלון ?? בסה"כ יש לו תוכנית טלויזיה שפירסמה אותו אבל, עברתי קורס אצל אחד העובדים אצלו בנושא שיווק ומכירה ותאמין לי ביזבזו לי שם את השכל והמוח מספר שבועות (מטעם העבודה שלי ולא על חשבוני) ולא קיבלתי שום טיפ שיכול לעזור מאז עברתי אין ספור קורסים של שיווק ומכירה וניהול רשתות והטוב ביותר - מכלל תמורה - בן אדם מדהים בשם יוסי צחור שמעביר קורסים פשוט לא יייאמן (ואיני באה לעשות פרובוגנדה לשום חברה ) אז כל אלון - בשבילי הוא בן אדם שהמסך נתן לו קפיצה - אבל אוי ואבוי אם הייתי מוכרת את הבית והולכת לפי הייעוץ שלו. בנוסף -VOIP הוא נושא שהנני עובדת עליו מזה כשלוש שנים וכמנהלת רשתות אף העברתי את החברה שלי שתדבר VOIP ואנו חוסכים אלפי שקלים בחודש !!!!!!! אנו חברת יבוא ייצוא ורוב השיחותשלנו בארץ ובחו"ל והחיסון בטלפוניה ובנייד מתבטא ב- 43% אחוז !! (כך אמר לי מנהל הכספים אז תודה רבה - אני יכולה ללמד אותך אם תרצה

e-magine

New member
יצא מרצע מן השק...

אז ככה: 1. לגבי גל אלון: השאלה לא מי זה גל אלון, השאלה "האינטרנטית" היא מי את. אם גל אלון שווה או לא שווה מקצועית זה לא נושא הדיון. אבל הייתי אומר שזו קצת עזות מצח לבוא להספים פורום בסיפור של "לפני שבוע גיליתי מה זה VOIP" ואחרי זה להגיד שאת עברת קורס ומתעסקת בזה שלוש שנים. 2. זה מתקשר למשפט הכל כך שגור במקלדתך: "תאמין לי" אז שום דבר אישי, אבל אני לא מאמין לך. כי קודם כל את בסך הכל דמות אנונימית שכותבת באינטרנט ורוב אנשי הפורום כבר הבינו בדיוק מה המהלך שלך כאן, אבל באופן כללי אני לא מאמין לכל מה שכותבים אנשים וירטואליים. מי הפתי שמאמין לדמויות וירטואליות אנונימיות בענייני כספים? 3. לפני חצי שעה חסכת 300 ש"ח לחודש ועכשיו את כבר חוסכת אלפי שקלים לחודש! אני מאושר בשבילך
4. מה את רוצה ללמד אותי?

להאמין לאנשים וירטואליים

הייתי חייב לתת קישור לפוסט (אולי שניים) שלי בבלוג של נענע. מדבר בדיוק על זה.

זה נושא בפני עצמו,

והאמת - חשבתי, לפני מס' ימים, לפתוח שרשור חדש בדיוק על הדברים האלה. אז אתה מוזמן לפתוח את השרשור הזה במקומי.

e-magine

New member
זה מתקשר גם עם הדיון

על התוכנית של רונאל פישר, בשרשור אחר. טוף, אני לא אפתח כרגע את הנושא, אמתין להודעה הראשית שלך בנושא.

יש אפשרות להוריד עלויות גלישה באינט

אני התווכחתי עם הספק אינטרנט שלי וקיבלתי יותר צריך רק מעט אומץ להתמודד עם זו או זה שמדבר איתכם תאמינו לי זה שווה רצו לחייב אותי על תיבת דואר גגולה יותר ב- 13 ש"ח כשאמרתי שאני מתנתקת - קיבלתי התיבה בחינם וגם נתנו לי אנטי וירוס לשלושה חודשים בחינם אז אם אנו חולים על אינטרנט - כדאי להשוות מחירים וגם... היום אני מדברת על האינטרנט ולא דרך מחשב ועוד יותר חוסכת כסף בדקתי גם את כל החברות : סקייפ , ז'אזא ויוביפון וגרופון - וכל שאר החברות ותאמינו לי גם מהקרטל של בק יש להתנתק ומהר היום אני מדברת מהנייד ללא דמי מנוי ובעלויות שנותנות לי אוויר לנשימה (יש לי 5 מכשירים במשפחה שלי ) תאמינו לי - השוואת מחירים - זוהי הדרך

eyalnadav

New member
השוואת מחירים באינטרנט?

אם באמת היית משווה מחירים לחברות שמעבירות שיחות טלפון דרך האינטרנט שהזכרת- היית מגלה שבגרופון את יכולה לדבר בטלפון הנייד או הנייח לשיחות פנים ארציות וגם לחו"ל ללא מחשב וללא אינטרנט!! הקישור הוא ע"י חברה צד שלישי שנותנת את קו הטלפון באינטרנט וכמובן בעלויות הכי נמוכות גם לחו"ל וגם בארץ (כמו לקוח עסקי בארץ) אפשר להשתמש על אותו קו 5 מכשירי טלפון (לא בו זמנית)

למעלה