חולות נודדים....

שוטרת*

New member
חולות נודדים....

מדבר ציה אין שום עלה או פרח מציץ רוחות מנשבות מעיפות גרגרי חול ואם תקשיב היטב תשמע את מנגינתן מנגינה כזו עצובה מנגינה בלי סוף והתחלה שיירה עוברת לה במדבר אנשים קפואי פנים עצורים לא אומרים מילה כל רצונם לחצות את הציה וגמליהם עושים שבילים שבילים ואז הרוחות באות עם המנגינה המנגינה העצובה בלי סוף והתחלה ומפזרות את החולות והשבילים נעלמים והחולות נודדים אוליי השיירה לא תגיעה ליעדה אולי היא עדיין במדבר מחפשת מוצא אף אחד לא יידע.. שוטרת

sadam

New member
השוטרת

כי תשאל שמא השוטרת בודדת? מבלה היא את לילותיה מחוסרי השינה מול מסך מקרין זימה, אוזקת את חייה בעצבות לא שלה, כותבת את מילותיה כמו מילות סליחה של אסיר, מודה באשמה, והשוטרת, השוטרת לא מראה את פניה ולא את תמימותה.

שוטרת*

New member
לסאדאם...

סקסי, אני מקווה שאתה זה לא זה מעיראק.. מכל מקום אני רוצה לענות לך על הודעתך שוטרת לא בודדת ולא מתבודדת שוטרת פשוט משוררת לפעמים עליזה לפעמים עצובה לפעמים בוכיה ממש כמו כל אישה לא שונה שוטרת

sadam

New member
לשוטרת

אם השוטרת אינה מתבודדת, מדוע יושבת היא מול מחשב, מאתגרת שכלית את כל קוראיה המאותגרים מינית? מדוע אין היא יוצאת ומראה את פניה, מדוע היא רק כותבת את מילותיה ולא שרה אותן לפשוטי העם ולא למכורי המחשב? נ.ב. אני לא ההוא מעיראק, אני ההוא מישראל, באמת אינך יודעת מיהו סאדאם הישראלי?

למעלה