חולוניות

1אמאלה

New member
חולוניות

יש שופרסל ביג בחולון? מישהע שמעה על מבצע על חיתולים בחולון?

אין ביג בחולון../images/Emo46.gif

יש מבצע בביג 2+1 על האגיס וגם טיטולים 2 ב100 אם אני לא טועה לא בטוח

חחחחח ידעתי שהתגובה שלך תהיה

מהסוג הזה חחחחחח לא יכולתי להרדם נשמע מוזר לא חחחחח הקטנה עדיין ישנה ששששש..... לא נפריע לה..... מה לגבי מה ששאלתי אותך אתמול לא ענית לי

1אמאלה

New member
צר לי לבאס אותך אבל..

אחרי שאני עובדת אין לי כוח ללכת....... מה חוץ מזה? אתם נוסעים היום?

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאין מצב אני לא מוותרת

לך אני תופסת אותך מהאוזניים ואת מגיעה מובן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אצלנו הכל בסדר אנחנו נוסעים היום לא בא לי כ"כ אבל אין ברירה מרוב התרגשות התעוררתי מוקדם חחחחחחח

1אמאלה

New member
../images/Emo6.gif תעשו חיים..!

אני פה בחיפושים על מבצע לחיתולים..כרגיל..

עכשיו באמת נעלבתי קשות../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איי איי איי הלב הלב נפגע קשות והכל בגללך איי בובום בובום בובום בובובובובובובובוב עכשיו הוא מקרטע גם (-: נו לענות בבקשה לא להתחמק

ma yaa

New member
נסעתי לראשון...

באיזור תעשיה הישן, המבצע על האגיס 2+1 בקניה מעל 100 ש"ח (מקסימום 9) בחולון אין כרגע לפי מה שביררתי לפחות לגבי האגיס

or 333

New member
היום קניתי בשופרסל דיל בחולון

חיטולים של פמפרס בדרך כלל אני משתמשת בהאגיס האגיס עולה 67 ש"ח ויש חמישים ומשהו חיטולים אז העדפתי פמפרס ג'מבו במחיר 69 ש"ח שיש בו 70 חיטולים היה נראה לי יותר משתלם ואם כבר אז רציתי לשאול את בטח משתמשת בשניהם פמפרס ממש דקים והאגיס עבים יש הבדל בספיגה?

Tula1

New member
בשופרסל ביג רחובות קניה בלי 100 ש"ח

ממוצרי החנות. אולי הקופאית לא היתה מעודכנת....

תאירעות

New member
../images/Emo46.gifיקר יקר יקר!!!!!

עכשיו בעלי בקניות בסופר סל דיל ברחובות- סימילק 37 ש"ח!!!! האגיס 66 ש"ח(בערך לא זוכרת את המחיר המדויק שהוא אמר לי). מי אמר שזול שם?????????

תודה מאמי ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

חזרתי......
אני יכולה לעזוב אותך???? לא!!! בשום פנים ואופן לא מה שלומכן הבוקר?

אני לא אני לא אני לא ../images/Emo6.gif

יכולה בלעדייך אני לא! אני לא! אני לא! יכולה בלעדייך בדיוק שומעת את השיר הזה חחחח

תאירעות

New member
שלומנו מצויין../images/Emo13.gif

אני מבסוטית אחרי התלבטות קשה קניתי לי קרוקס. מאוד התלבטתי ובסוף קניתי לי.(סגול). מה אתכם?? שבת שלום

למעלה