חולה....

חולה....

שלום, כנראה חטפתי אנגינה, כמה הומולוג שאני מזריק הסוכר מסרב לרדת והוא כל הזמן ברמות של 260+ החום נע בין 37.5 ל 39.5. איך אפשר להוריד רמות סוכר? האם יש משהו להרגעת הגרון שמותר לסוכרתיים לקחת? כרגע רשמו לי אנטיביוטיקה rafapen mega. הארוך טווח שלי הוא לנטוס. תודה על כל התייחסות!

i l a n n a

New member
תרגיש טוב...

אז ככה... נכון שיש לרפאפן טעם ממש מגעיל??? בעעעעעעעע גם אני מטופלת איתו עכשיו... בקשר להקלה על הגרון- בכל בית מרקחת או סופר פארם יש מבחר ע-נ-ק של תכשירים לסוכרתיים. פשוט חפש את האות D על האריזה או את הכיתוב "ללא סוכר". תשתה המוןןןןןןןןןןןןןן תה חם (אפשר עם נענע ואפשר עם לימון...). והכי חשוב- דבר עם הרופא סכרת כדי לקבל פתרון לרמות הסוכר הגבוהות... בהצלחה

נדמה לי

שהגל גרון הוא ללא סוכר תברר - יש הרבה תכשירים ללא סוכר (ויש תרופת סבתא לגרגר עם מי מלח....) אני מניחה שאתה גם מטופל באינסולין קצר טווח תתקשר לרופא - ותעלה מעט כמויות אינסולין ותבדוק מספר רב של פעמים כדי לא להכנס להיפו אח"כ. והכי חשוב - תהיה בריא

הצעה מעט חריגה.

רק במידה ואתה מסוגל. צא להליכה רגלית לא מהירה בסביבות ביתך, עד שתרגיש ממש רטוב. חזור הביתה, תמתין כמחצית השעה, מקלחת טובה ולמיטה. כך כל יום, עד שתבריא. אני בטוח שאתה יודע שכל מחלה משבשת את האיזון. ההליכה היומית הקלה תשפר את האיזון, ותקצר את מחלתך. יכול להיות שתצטרך הגדלה קטנה באינסולין,בדוק ותחליט, בטוח שאתה זקוק להגדיל משמעותית את כמות הנוזלים בגוף. הרבה בריאות.

דרך אגב: יש רופאי סוכרת שצוחקים על

דרך אגב: יש רופאי סוכרת שצוחקים על כך , שאסור לעשות ספורט עם סוכר מעל 250. ( אין בנושא הסכמה חד משמעית ) למרות שיש בכך המון היגיון. בכל מקרה יש לו במשך היום שעות שהסוכר יותר נמוך.

למעלה