חולה

IאילהI

New member
חולה

שלום! כבר יומיים שאני חולה עם חום שלא יורד מ38.5 מעלות אלא אם כן אני לוקחת אדוויל שמוריד קצת את החום ומאפשר לי לישון נורמלי. הגרון קצת כואב (בטוח לא דלקת) וכל הגוף חלש. דוקא בחופש... אני משתדלת לשתות הרבה תה צמחים (איכשהו אני מיובשת כל הזמן). לא הלכתי לרופא, נראה לי חסר טעם. מה עלי לעשות?? תודה רבה!

מנור9

New member
ראשית להירגע, לחשוב מחשבות טובות

לעשות דברים שגורמים לך כייף וכמובן לנוח. אין צורך לאכול אם אין תיאבון רק לשתות תה דליל (שלא תגזימי עם הקופאין) + דבש ולימון. כשתחזרי לכושר תלכי ללמוד מדיטציה, יוגה, טאי צ'י , עם מה שאת מתחברת הכי טוב. תהיי אדם מאושר יותר והרבה יותר בריא לעצמך ולסביבה

0 אור 0

New member
בדיוק מה שאת עושה

לנוח כמה שיותר, לשתות הרבה תה צמחים או מים חמים עם לימון, לא חייבת לאכול אם את לא רעבה, ולתת לכוחות הריפוי שלך להתגבר על המחלה.

freearth10

New member
יומיים?

מה קרה סמוך מאוד להתפרצות החום? האם גם משהו אחר בער בך? האם היה משהו שרצית לאמר ולא אמרת? מה מנעה ממך המחלה לעשות? האם היה איזשהו ארוע אליו לא רצית ללכת ובגלל החום נאלצת להשאר בבית? חשבי מה הסיבה למחלה. הרבה פעמים כשיודעים את הסיבה - המחלה פשוט נעלמת. שימי צעיף כחול. נסי בדמיונך לראות את הצבע הכחול נכנס לתוך הגרון ומשקיט שם את כל הגלים הסוערים. שתי הרבה מיים, אם את אוהבת לכתוב/לצייר/לשיר או כל ביטוי יצירתי אחר - עשי זאת עכשיו. הניחי את הידיים על הגרון נשמי עמוק כשאת נושפת השמיעי את הצליל רררווווםםםם עד שנגמר לך האוויר נשמי שוב עמוק ונשפי כשאת משמיעה את הצליל רררוווווםםםםם...
מאיה

IאילהI

New member
תודה על התגובות

אחרי לילה סיוטי נשברתי והלכתי לרופא. מדובר בדלקת גרון חריפה וקיבלתי אנטיביוטיקה. הייתי רוצה מאד לעשות עכשיו דברים שאני אוהבת וזו היתה התוכנית שלי לחופשת חנוכה אבל כרגע אני לא מסוגלת לזוז בקושי יושבת ליד המחשב. אני תמיד שותה תה ללא קופאין אם כי עכשיו התה ממש מריר לי. ולגבי אירוע שלא רציתי ללכת אליו אז בדיוק להיפך! היתה מסיבה שחיכיתי לה הרבה זמן ולמרות החום הגבוה הלכתי, הרגשתי זוועה אבל שמחתי שהלכתי אחרת הייתי מתבאסת מאד. אני תמיד משתדלת לחשוב חיובי ולעשות מה שאני אוהבת אבל יוגה וכל אלה לא מדבר אלי ממש. אני רוקדת פעמיים- שלושה בשבוע וזה הכי טוב ושמח לי ומשחרר. אם יש משהו להקלה על הבליעה או על כאבי האוזניים הנלווים - אשמח לשמוע! תודה רבה לכם וחג שמח! אילה

למעלה