חולה על בנחמין.....

בלונדהה

New member
חולה על בנחמין.....

לכי לעזה את והסוסים שלך!!!!!!!!!! העלית לי ת´עצבים דווקא 10 דק´ לפני המורדים!!!!!!! בשביל מה את עושה את זה!?!?! את מצחיקה רק את עצמך יא טיפשה!!!!!!!!!!!! מישהו פה ירד על בנחה?!?!?!? לא!!!! זה שאת אוהבת את בנחה ולא את פלי זה לא אומר שאת צריכה לרדת עליו!!! שאני לא יתחיל לרדת על בנחה השפן סלעים הזה!!!!!! חוץ מהעיניים שלו הוא ש-פ-ן כמוךךךךךךךךךך!!!!!!! אחותך סוסה!!!! תתחילי להרגיע ומהרררררררר ועוד ירידה אחת על פליפה את חוטפת כפכף לראש כי זה לא יפה הוא יותר יפה ממך ומבנחה ביחד!! סתומה!! קופה אחת!! יא חסרת חיים!!! יורדת לי על הבן אדם הכי מושלם בארץ!

בלונדהה

New member
כמוניייי!! ותודה דנדוש../images/Emo24.gif

זה באמת מעצבן!!!
חאלאס כבר וזה לא פעם פעמיים שלוש..זה 60000 פעם כבר חוזר על עצמו!! ורז למרות שיש טיפה קללות אל תמחק את זה כי היא צריכה לקלוט את זההההה!

קרןPUNCH

New member
שרשור תמונות של "חולה על בנחמין"

זה בישבילך! כדי שלא תעזי עוד לעולם לרדת על פליפה!

בלונדהה

New member
חח תמוש פסדר אבל היא התחילה עם זה!!

חחחחחחחח וואי התמונה של הקוף הרגה אותי...אבל כולנו יודעים שבנחה ופליפה שני כוסונים!!!!!!!!!! וזהו:) אבל זה מעצבן!!
שהיא ככה יורדת עליו בלי שום סיבה!! בסדר בואו נפסיק!!

La Chiquitita

New member
למה אתם עונים לה?

אתם יודעים שזו ילדה שבטח משועממת וסתומה במח שאין לה משו אחר לעשות מאשר להציק לילדים בפורום... היא מפגרת. עזבו אותה בשקט.. היא רק רוצה תשומת לב

ברקודית

New member
כנסי פילפילונת (זאת מחמאה..)

אני דווקא די אהבתי את התמונות של החמור זה היה ממש מבדר בהשוואה לפליפה.. חח, אל תעלבי אני פשוט לא כל כך סובלת אותו מאזשהוא בא לארץ פעם חשבתי שהוא בסדר אבל זה ממש עבר לי ברקודה תמיד היה מקום2 אצלי ובנחה 2 כי יש לי משיכה לבלונדינים...:) אני גם מאוהבת בדראקו מהארי פוטר לכי תביני איזה פוסטמה אני

קרןPUNCH

New member
תמה ../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

רק רציתי להגיד שזכותך המלאה לא לאהוב אותו! הבעיה היא שזה כבר מעצבן שכולם יורדים עליו ובמיוחד "החולה על בנחמין" הזאת.. מילא פעם אחת ...אבל זה כבר נימאס!! בכל מיקרה...זהו

גם אני איתך אבל את לא צריכה לרדת על

בנחמין הוא ופליפה שניהם מושלמים לשניהם יש יופי שונה אז ככה שאתם לא יכולות לריב מי יותר יפה ומי יותר מושלם כי שניהם מושלמים אז עכשיו תפסיקו לרדת עליהם ומיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה