חולה על בלינק

Omermetalol

New member
חולה על בלינק

שלוםםםםםםם..אני חדש!!! חבל שכבר לא נשאר מהם הרבה..אבל עדיין הם אחלההההההההה!!!! חולה עליהם...אפילו הייתי בהופעה שלהם בארה"ב בערך חצי שנה לפני שהתפרקו! אז....מה קורה?

לא פייייייייייר!!

אני גם רוצההההההה להיות בהופעה!!!! איזה כיף לךךךך!!! איך קוראים לך? בן כמה? מה אתה עוד שומע? תספר משהו.. :) אני שיר אגב.. תהנה

Omermetalol

New member
המיסדהחליגכחלהיגכחלה

היי שיר!:) עומר..17 וחצי.. אמממ אני שומע רק רוק...כל הסוגים..גם מטאל וכאלה.. ותודה:).. אממ אין לי מה לספר...אני בכיתה י"ב ונמאס לי ללמוד!!! אני רוצה לשמוע בלינק ברחובות בקולי קולות אבל אין לי ברירה! וחוץ מזה....אני גם גר בראשון...וזה רע! יש פה הרבה אנשים או שהפורום דיי ריק בגלל שהתפרקו?

../images/Emo41.gif

חחחחח אני בכיתה י' וגם לי נמאס ללמוד.. עוד לא התחילו הבגרויות ואני כבר שונאת אותם ולגור בראשון זה ממש לא רע! תנסה לגור במושב.. זה פשוט חור!!!! החיים תלויים באוטובוסים =/ ואם אתה שומע בלינק ברחובות בקולי קולות תקרא לי
(הבטחתי לעצמי שבנסיעה הראשונה שלי אחרי שאני יעשה רשיון אני אשים בלינק בקולי קולות.. חעחעחעחע) והפורום בשלבי גסיסה.. אבל נחמד פה ביותר..

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif שרמוט! חחח היית בהופעה?!

דיי! כיף לך!!! לא רוצה.. אני רוצה להיות בהופעה שלהם!!!! אני הייתי בארה"ב שבוע לפני הופעה של תחילת הסיבוב הופעות של הדיסק האחרון.. כוס אמק! לא הכרתי אותם אז. הרכתי.. אבל לא ידעתי את השם שלהם :\ חח בקיצור. ברוך הבא. אני שחר, בת 14.

Omermetalol

New member
חחחחח

לא נורא... בטח עוד מעט יהיה הופעת איחוד בארץ.. (ממש) תודה:) נעים מאוד

m i c k e y 15

New member
כיף לך כיףף!! ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני

מיכל בת 15 וחצי וגם לי ממש ממש נמאס ללמוד.. במיוחד כשצריך להתכונן למתכונת באדרכילותתתת!!!

COW COW

New member
היי......

דבר ראשון חזרתי. ודבר שני, ברוך הבא לפורום, אני גם מחכה כבר לרשיון שאני אוכל לשמוע בלינק באוטו בלי שאמא שלי תגיד "אולי תנמיך את זה כבר, זה נורא חזק". ואני לא יודע איך זה לגורבראשון אבל מי שאמר שלגור במושב זה נוראי, שייתבייש, זה הכי טוב, יותר מחוברים לטבע (גר במכמורת דרך אגב). איחוד? (אווף אין מצב ואם כן אז לא פה בטוח)

למעלה