חולה על בגיימבויז

pazitli

New member
חולה על בגיימבויז

אני חולה על אושרי אדם וערן אביחי הוא סתם מכוער שלו יודע כלום ושרון הוא בסדר חמוד אני אוהבת את הגיימבויז כפרה על אושרי חמי

אני שמחה שאת אוהבת אותםם

אבל אם את לא אוהבת את אביחי את לא צריכה להגיד את זה.. ויכולת גם לנצל"ש... או שאת חדשה.. אם היית מציגה את עצמךך היית יותר ברורה =\ ושרונייי לא בסדררר הואאא מושלםםם
חחחח

OoנויoO

New member
קודם כל אם את חדשה ברוכה הבאה ו....

אביחי יודע ה=מ=ו=ן והוא מוכשר מאוד ותאמיני לי שלא חסר לו כלום!!!=/ אם את חדשה ברוכה הבאה ובאמת תהיי קצת יותר ברורה וסרורי שאני לא הכי נחמדה פשוט את יכולה לפעמים לשמור דברים לעצמך... אז סליחה וברוכה הבאה

OoנויoO

New member
טעות שלי...כנסי לפה....

אם לא אוהבת את אביחי את לא צריכה להגיד את זה כי יש פה ילדות כמוני שאוהבות אותו! וכמו שאת לא בדיוק תאהבי את זה שנגיד דברים לא הכי טובים על מי שאת הכי אוהבת בלהקה [לא שאני יגיד] את תתעצבני אז באמת חבל אעל ההתחלה הזאת אבל בכל זאת ברוכה הבאה....

Oshri siso

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה

אנחנו לא מכריחים אותך לאהוב את כולם, אבל כן מבקשים ממך לא לרדת על כאלה שאת לא אוהבת
כי כמו שאת אוהבת את אושרי וערן מישהו אחר יכול לאהוב את אביחי (=

ברוכית..

יכולת לנצל"ש ואם את לא אוהבת אביחי זאת בעייה שלך יש פה המון שאוהבות אותו...את לא צריכה לכתוב את זה פה.. בפומבי.. כי יש בנות שאוהבות אותו וחושבות שהוא חמוד!! כל הבויז מושלמים ואני אישית אוהבת אותם אחד אחד.. וכולם פה אוהבים אותם, לא רק את לכן את לא צריכה לכתוב על זה הודעה חדשה... אני מבינה גם שאת חדשה פה אז ברוכית!!

שמחה שאת אוהבת את הגיים בויזז אבל

אם את אוהבת חלק מהגיים בויז על תכתבי שאת אוהבת את הגיים בויזז=\אם אביחי "מכוער" בעייניך זה לא אומר שאת צריכה להגיד את זה בקול רםם כל הלהקה הזאת מושלמיםםם אחד אחדד לכל אחד יש את המשהו המקסים בו וזה לא יפהה...!!!!!אביחי יודעע מ=ל=א דבריםםם תאמיני ליי הוא ממש מוכשר...שמחה שאת אוהבת את הנסיך המושלם שלי אושיי אני אוהבת אותוו יותר..חחח..!!ונולי לא בדר חמוד הוא מושלםםםם!!!!!!!!!!!!!!

OoנויoO

New member
נכון כולם מוכשרים אחד אחד ולא צריך

להגיד דברים כאלה...כי אני למשל אוהבת את אביחי ואת לא צריכה להגיד שאת שונאת אותו...טוב חפרתי אבל קיצר לא נוראאאאאא =]

סי12

New member
גיי בויז מיי ליףףףףף כול הגיים בויז

כולם מושלמים אביחי ערן אושרי אדם והכי הכי שרוני."חולה על בגיימבויז" אם את אוהבסת אותם זה לא יפה לדבר ככה על ביחוש אוקייייי?! ייאלה בייייייייייייייייייייייייייי בטטי שליטה

סי12

New member
גיי בויז מיי ליףףףףף כול הגיים בויז

כולם מושלמים אביחי ערן אושרי אדם והכי הכי שרוני."חולה על בגיימבויז" אם את אוהבסת אותם זה לא יפה לדבר ככה על ביחוש אוקייייי?! ייאלה בייייייייייייייייייייייייייי בטטי שליטה

הלו הלו תדגיעי בובה כנסי ודחוף!!!!!

אביחי מכוער ולא יודע כלום?!?! אין בעיה שאת חולה על אושרי אבל אל תגידי את זה וכדי מאוד הבנת!!!!!!?

ברוכה הבאה אבל...

את לא צריכה לקלל את אביחי... כמו שכולם אמרו לך ואני גם יגיד לך... יש מלא בנות שאוהבות אותו.. לדעתי הוא חמודייי.! ושרון לא בסדר הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםם!!! הוא הכי כוסון.! ווב נצל"ש!

בואנהההההה תקשיבי ותקשיבי לי טובבבב

עיצבנת אותיייייייי ולא ברוכה הבאה לפורום סליחה שאני כזאת לא נחמדה אבל עולה לי על העצבים ביח'ש שלייייייייי1?!?! מי את בכללל? הוא מושלםםםםםםםםםםםם והיית מתה להיות חצי ממנו יא מעפנה! ועכשיו את יכולה ללכת או להישאר

yafit93

New member
וואיייי חאלססס עם כל השירשורים האלה

ת נ צ ל ש " ו וכולםםם שמחה חמודים אף 1 לא מכועררר כולם מושלמים מובן?!

נויקיי

New member
אאההה חמודה שלי תיכנסי

פחפחחחחחחח אביחי מכועררר?! אם את אוהבת אותם למה את מדברת על אחד מהם ככה? חמודה תירגעי ומהר הוא לא מכוער ולא נעליים ברוכה הבאה וזהו ביי ושום מילה רעה!

למעלה