חולה על אדם

netashon2

New member
חולה על אדם

שלום חברה שאלון לשבוע הקרוב מי מבין החבורה הכי אהוה עליכם ולמה? מי איתם רוצים להפגש? מה מאכל אהוב אליכם איזה תאריך מתאים בשביל מפגש? איפה להפגש?מתי מפגש פורום? חולה עליכם נטע

ortal yosef

New member
עונה בפעם הראשונה :)

אדם! ולמה [?!] כי הוא מושלם! שאלה שתיים לא הבנתי כל כך, אבל אם זה מה שהבנתי אז להיפגש עם אדמו'ששש המושלם שלי! המאכל האהוב עלי אממ בלי שום היסוס צ'יפס ברור.. איזה מפגש?! פורום או איתם!? אז עם איתם אז ביומולדת שלי ב-18.7 אפשר גם לפני חח ועם פורום אז לא משנה לי.. והשאלה האחרונה לא יודעת... בוקר טוב לכולם! בייו'ששששששששששששששששששש...

עונהההההההההההההההה

מי מבין החבורה הכי אהוה עליכם ולמה?ביחו'שש כי הוא נשמהההה! מי איתם רוצים להפגש?לא הבנתי... מה מאכל אהוב אליכם? פיצה יאמייי איזה תאריך מתאים בשביל מפגש?לא יודעת איפה להפגש?מתי מפגש פורום?עזריאלי קבלו תמונה של המושלם אחחח למותת

טוולי

New member
עונהההה ../images/Emo13.gif

מי מבין החבורה הכי אהוב עליכם ולמה? נולי בעלי
ני אוהבתת אותו בגלל שהוא מרגש אותי כל פעם שהוא שר
והוא ממש ממש מתוק ונשמהההה ואני פשוט מתה עליו
מי איתם רוצים להפגש? מממ כבר פגשתי את כולם
אבל הייתי רוצה להיפגש שובב עם נולי כפרעליו
מה מאכל אהוב אליכם?! נמממ יש כמה חחח... אני מכורה למיקלי חחח אני פשוט אוכלת מלאאאא מילקי איזה 4 ביום
אני חולה על פסטות
וכמובןןן איך שלאאאאאא כמו ביחושש כפרעליו אני מתהה על חומוססססססססס
איזה תאריך מתאים בשביל מפגש? נממ לא יודעת איפה להפגש? עזריאלי=) מתי מפגש פורום? לא יודעת... נממ בנותתת תראו משו שהכנתי לנולי אתמול חח אני חדשההה בזה אבל יצא נחמד

עונה נה

מי מבין החבורה הכי אהוה עליכם ולמה? אושרי חמי כי הוא שר מדהים ואנחנו כל כך דומים באישיות וכי יש לו עגיל באף והוא כוסוןןן על מי איתם רוצים להפגש? עם כולם כי כולם מושלמים אחד אחד אבל במיוחד עם אושרי מה מאכל אהוב אליכם פיצה ואוכל סיני ואיטלקי איזה תאריך מתאים בשביל מפגש? 20.8 היומלדת שלי או בחופשים ובסופשבוע איפה להפגש?מתי מפגש פורום? איפה שאתם רוצים מתי שאתם רוצים לי אין בעיה להגיע לכל מקום

Or Altman

New member
נשארתי בבית../images/Emo99.gif..כי השכבה שלי...

שובתת
כי רוצים לפצל אותנו בחטיבה(שנה הבאה אנחנו בז'),אז אנחנו שובתים ככה כמה ימים...
קולו לו לו
והיום בערב-כולם הולכים לעייריה ועושים הפגנה =ע=נ=ק=י=ת=

מאמי לא יעזור שביתה...

בכל חטיבה מפצלים!לא משארים בדיוק ת'ילדים באותה כיתה!

עונה...

מי מבין החבורה הכי אהוה עליכם ולמה? אדםםם כי הוא שר הכי יפה ואני חולה לעליו והוא הבן אדם הכי כוסון בארץ וכל שאלה שתישאלי לי עליו אני יענה!! מי איתם רוצים להפגש?אדםםםם מה מאכל אהוב אליכם? אמ..... פיצה!! יאמממ
איזה תאריך מתאים בשביל מפגש?כל תאריך רק שיצא לי מיפגש איתו או איתם איפה להפגש?מתי מפגש פורום?אמ.... אני לא יודעת אבל שזה יהיה בת"א או בדרום

חח נשמה

זה לא יעזור שביתה =\ בכל חטיבה מפצלים אין מצה שישאירו את כל השכבה ביחד את בוחרת 4 חברות ואחת חייבת להיות איתך בכיתה.. אותנו השאירו כל הכיתה באותה חטיבה וכל ה-4 חברות שבחרתי איתי בכיתה :] איך הייתי מאושרת שאמרו י את זה חח
קיצצ נשמה אין מצב שישאירו אותך ובתכלס זה כיף להכיר ילדים חדשים אל תתבאסי בגלל זה..

yafit93

New member
עונה

מי מבין החבורה הכי אהוה עליכם ולמה? שרונייי החתיך מי איתם רוצים להפגש? מה?!?! מה מאכל אהוב אליכם? פיצה חח איזה תאריך מתאים בשביל מפגש? בפסח איפה להפגש?מתי מפגש פורום? קרוב אליי

OoנויoO

New member
אני

מי מבין החבורה הכי אהוה עליכם ולמה?ביחו'שש כי הוא כזה חמודד מוכשר ויפה חחחח
מי איתם רוצים להפגש?לא הבנתי כל כך...אבל אם התכוונת לבנים אז עם אביחי מה מאכל אהוב אליכם?ספגטי איזה תאריך מתאים בשביל מפגש?14.8 היומולדת שלי חחחח איפה להפגש?מתי מפגש פורום?בעיר שלי..חחחח מתי אמממ בפסח חולה עליכם נטע

עונה נה נה

שלום חברה שאלון לשבוע הקרוב מי מבין החבורה הכי אהוה עליכם ולמה? אדם יוסף שלמות! כי הוא פשוט מושלם חחחחח מי איתם רוצים להפגש? עם כולם למרות שפגשתי את אדם וערן..וראיתי את כל השאר אבל אל אישית חעחעח מה מאכל אהוב אליכם: פיצה ברורררררררררררררררררררר איזה תאריך מתאים בשביל מפגש? שו מפגש? איפה להפגש?מתי מפגש פורום? היה כבר בואו 4 בנות עצוב עצוב!!

למעלה