חולה עליכם אחים שלי

חולה עליכם אחים שלי

מותקים מה יצאתם בשאלה? איך? מה אתם חילוניים? איזה קטע, הייתם דתיים ועכשיו אתם חילונים? תשמעו אני גם רוצה להתחלן, אבל אבאשלי יכסח אותי, הוא יגיד לי עוף מהביית מה אני יעשה איתו? מה אתם עשיתם? אופו אני יגור? לא זה קשה זה לא פשוט ועוד עם אבא כמו שלי, זה בעיה בעיה אמיתית. אבל נראה מה זה הלל? הם עוזרים? במה הם עוזרים? אני אין לי ראש ללימודים זה לא בשבילי לא אני יסביר לכם אני לא מתחבר לזה זה לא אני אני ולימודים לא הולך יחד ניסתי לא שלא נסתי אתם מבינים? תיצעו לי מה אני עושה זה בעיה נכון? ובכלל מי תתחתן איתי אני לפעמים בוכה למה אני חייב לעשן בשבת עכשיו פה בקפה יש לו אינטרטט והוא נשמה חולה עליו פתח לי תדבר הזה הוא אמר שאנשים שהיו דתיים עם פיאות והיום הם חילונים קורים את זה. יש פה זבוב שמזיין לי תשכל פשוט דפוק רק אלי הוא בא ובעניים שלי היום בבקר התקלחתי זה בעיה שניה אני הורג אותו ובא. וואלה סליחה מעכתי אותו איזה צחוקים הוא לא יודע עם מי יש לו עסק הטמבל הזה, אני יזיין אותו.תגידו איך אני אל תתבישו תגידו נכון אני אחלה גבר. אני מחר יסתכל עוד פעם, רגע אני ישאל את רוני אם הוא יתן לי גם מחר להסתכל פה, הוא עצבני עכשיו עזבו אני ישאל אותו אחכך טוב נשמות חולה עליכם ואם מישו צרחכ משו לא להתבייש חופשי אני כאן מי שאין לו אופו לישון או צריך הלואה חופשי על העיניים שלי באלוהים אז תהנו לכם באיטרטט אני עובר לראות קצת ערומות יש כאן קטעים

למעלה