חולה עליך GS

ומי זה הדיסלקט שרושם את ההורוסקופ?

בשישי הזה כדאי לנסוע קצת, וכמה שיותר?! זה מה שיש להם לכתוב?

MAX D

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo5.gif../images/Emo26.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

GS2003

New member
אולי דיסלקט אבל הוא צודק ב-100% !

שתדע לך, הוא נותן לך פה אחלה טיפ. אני איתו באותה דעה בעניין. יאללה קח את עצמך (אתה יכול לקחת אפילו עוד חבר או שניים או את כולם) וסע ! סע כמה שיותר ! פשוט תיסע ואל תיתן לאף אחד לעצור אותך ! גם לא למחסום צבאי או לצוק. סע רחוק ככל שתוכל..ותשאר שם אם בא לך.

לא יודע, לא מתאים לי ספורט אתגרי

אני גם קשור לבית ולחבר שלי ואיפה בא לביטוי ה "מומלץ ליסוע קצת?" כל מה שהזכרת היה לגבי ליסוע רחוק. אתה יודע, עכשיו שאני חושב על זה, אפילו אם אני אסע רחוק אני עוד יכול לכתוב פה בפורום... נגמרו הימים ההם שמי שרחוק ממך לא שומעים ממנו. ודבר אחרון- אתה יודע מה אומרים על מי שהומופוב.. חומר למחשבה

GS2003

New member
כנראה לא הבנת אותי...

אני לא הומופוב. הומופוב = אחד שמפחד מהומואים. אני לא מפחד מהומואים, אני סתם שונא אותם. כמו שאני שונא את גבי גזית, שירי שלום, ערסים, שמאלנים כבדים, משתמטים בצבא ועוד ועוד.. אז אתה מבין, אני לא הומופוב. אני סתם גזען, מפלה, מניאק, זבל של בן אדם שלא מוכן לקבל את השונים בחברה. עכשיו הבנת ? אם נגיד אני אראה אותך ברחוב, אני אפחד לעבור לידך. ההפך. אתה צריך לפחד לעבור לידי. לפחד ולקוות שאין לי משהו חד או כבד ביד כי אז באמת יהיה לא נעים.. אז תעצור את עצמך לפני הפעם הבאה שאתה קורא למישהו פה הומופוב. וד"א, שתדע לך שפעם אחת אפילו היה איתנו בבית ספר אחד הומו. כזה שיצא מהקופסה. והיינו רק בחטיבה. (אוקיי..מודה..קשרנו אותו לעץ מאחורי הבית ספר לאיזה 5 שעות. היינו די חראות שהיינו קטנים. חארות אבל כבר אז ידענו שהומואים זה נושא שחייבים לטפל בו בדרכים לא קונבנציונאליות..)

קושקוש שבוע בכלא ואתה תדבר אחרת

MAX D

New member
../images/Emo5.gif אולי די עם הדבר הזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה הומו? תהנה! הוא שונא? אל תכריח אותו לראות ולשמוע על זה! ללכת ראש בראש לא נגמר טוב. תרגעו שנייכם! GS- להודעות שהוא כותב, אל תכנס ואל תחווה דעה גם אם הוא שואל אותך שאלה ישירה. יפה ומאגניב- לי עדיין יש מטען חורג עליך מהביקור הקודם, תפסיק להיות מתסיס, וויכוח תרבותי זה בסדר, זריקת רפש וליכלוכים אחד על השני זה לא מקובל!!!

GS2003

New member
כן המפקד ! (אני מתכונן..../images/Emo8.gif )

לא מבטיח כלום בעצם. יעצבן - יקבל בראש. ירגע - סבבה. עכשיו, להסתדר בשלשות לעוד מסדר או שאפשר כבר לכת לאכול ?

GS2003

New member
לא רוצה..

מה אני חייב לך משהו ? אתה בכלל לא המפקד שלי אז זובי עליך. אז מה אם יש לך דרגות ? אני הולך לאכול. ואני גם אקח מנה שניה. אתה מצידי יכול ללכת להלשין לרמטכ"ל, למרות שלא הייתי עושה את זה במקומך כי סתם תחטוף נזיפה. אהה.. בעצם אתה לא יודע למה. נכון.. אני לא באמת מתגייס לצנחנים. זה סתם כיסוי. אני מתגייס להיות ראש אמ"ן עם שני פלאפלים. זה מסלול חדש של קצונה יעודית.. אז בפעם הבאה שאני יוצא הביתה כדאי בשבילך שתצדיע ! יש לי גם חבר, חבל לך על הזמן תותח, שמתגייס להיות יועץ הרמטכ"ל לעינייני אטום. אבל זה לא כל אחד יכול להיות..הוא קיבל את זה כי הוא למד 5 יחידות פיסיקה בתיכון..

MAX D

New member
שמע-

בתור הרמטכ"ל אין לי יותר מדי מה להגיד לך.. 2 פלאפלים? פחחחחח....
בקושי חצי מנת שווארמה תקבל. ראש אמ"ן? כנראה לא הבנת מה רשום- "ראש אמוק": אתה תהיה זה שמפרקים עליו את העצבים. ואת חבר שלך אני לא לוקח שיהיה יועץ- אני צריך פקיד עם רישיון נהיגה...

tygger

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif :L-D

מומךץ לנסוע קצת הרבה...
יפה. זה קצת הרבה מפגר
אפילו בשביל אסטרולוגים...

GS2003

New member
זה נשמע מאוד מפחיד שזה בא ממך..

למה אתה חולה דווקא עלי ? מה עשיתי לך ? אתה לא מבין שאני לא בן-אדם שיש לו חברים..איך נאמר את זה..מאותגרים סטרייטית. אני לא חברותי לכאלה. ולא צר לי. אז האמרה הזאת שכרגע הבאת נראית לי די חשודה. מזל שאתה לא יודע איפה אני גר...

למעלה