חולה כל שבועיים

shap30

New member
חולה כל שבועיים

בני אוטוטו בן שנה וחודש מגיל חצי שנה בו הופיעה מחלתו הראשונה הוא כל שבועיים עם חום, בדר"כ אזניים מגורות או גרון ,חשבו על pfapa ושללו חשבו על EBV ונשלל בבדיקות דם כך גם לגבי CMV הרופאים אומרים שפשוט כל פעם הוא נדבק במשהו ואין מה לעשות, אציין שרק לפני כחודשיים הוא התחיל גן ואנחנו כל פעם עוברים איתו משבר של חזרה לגן כי הוא שבוע היה חולה,עד גיל חצי שנה הוא רק ינק הנקה הופסקה בערך בעשרה חודשים עכשיו הוא אוכל כמעט הכול. אנו אובדים עצות אין לנו כבר ימי מחלה לקחת בעבודה והבוסים כבר מאבדים סבלנותם, הדאגה המתישה את נפשנו והתסכול שזה שוב ושוב חוזר. הרופא שלו אמר לא פנות להומאופטיה כי זה עלול להזיק ולא לעזור אבל אני חייבת לנסות הכל המצב לא יכול להימשך. בבקשה עזרו לו!פעמים קודמות היה מופיע רק חום ובבדיקה גופנית ראו אוזניים אדומות ואפטוסטומטיטיס,עליו לא ראוים שום שינוי בהתנהגות או בתאבון,פעמים אחרונות הופיעה לו נזלת ובעבר עשניו כמה פעמיים אינהלציות, כבר הפסקנו לקחת אותו לבריכה כי חשבנו שזה המקור אך זה לא שינה דברכבר חודשים שזה נמשך. מה אפשר לעשות?

וודאי שיש מה לעשות!

יש לסלק את מחוללי המחלה ובד בבד לחזק את מערכת ההגנה של הגוף- את מערכת החיסון של הילד. ומדוע כבר להיות אובדי עצות, הלא את מצהירה, שאת "חייבת לנסות הכל, כי המצב לא יכול להימשך" וזה להבנתי דבר שעדיין לא עשיתם, הלא לדברייך, פניתם עד כה, לחפש תשובות רק אצל הרפואה הקונוונציונלית, ומכאן שלא ניסיתם הכל! ישנן שיטות יעילות מאוד ברפואה המשלימה שתוכלנה לסייע, החל בריפוי המחלה שממנה הילד סובל כעת וכלה בחיזוק ואיזון הגוף, לטובת מניעת הישנות מצבים כאלה. אני כמטפלת ברפואה הסינית, שמכירה בהצלחותיה של רפואה זאת, ממליצה לך בחום לפנות עם ילדך למטפל סיני המתמחה ברפואת ילדים ותטיבי לעשות, אם תמהרי לגשת בהקדם, כי ככל שתשתהו כך יהיה ארוך יותר הזמן עד להשגת תוצאות. החלמה מהירה לילד. שירי.

harduf9

New member
אסידופילוס

קודם כל מזל טוב. ילד שלא יהיה חולה בגיל צעיר לא יפתח מערכת חיסון טובה ויהיה חולה יותר כמבוגר עם סיכוי גדול יותר לחלות בסרטן וכו'. כך שטוב שהוא חולה. מעבר לכך, המעבר לגן יצר שני דברים. אחד חשיפה ליותר פתוגנים, שני וחשוב אף יותר קשה לו רגשית בגן, כשהוא חולה הוא לא בגן, סיבה נהדרת להיות חולה. אולי הגננת לא יודעת איך לגשת אליו. אולי היא כבר מעבר לבעיות של הקלטות של תחילת שנה (למרות שעכשיו זה הזמן) ולא מתייחסת אליו נכון, אולי לכם קשה ואם לכם קשה עם העובדה שהוא הולך לגן אז הוא קולט את זה ומשדר החוצה ע"י מחלה. אחד הדברים שיקלו עליו ואולי יצליח להוציא אתכם מהמעגל הזה הוא האסידופילוס. חיידק טוב זה מחזק את מערכת החיסון וסוגר את הדלת בפני פתוגנים. יחד עם תמיכה רגשית והחלטה שהגן בסדר (אם הוא באמת בסדר) אני מאמין שעניינים יסתדרו. אגב, אם הגן לא בסדר, אל תהססו להחליף גן בכל יום בכל מצב. מנסיון אם לא תעשו, תצטערו. בריאות שלמה גיא הרדוף נ.ב. כמו שלא היית מתייעצת עם אינסטלטור לגבי בעיות במחשב כך אל תתיעצי עם הרופא לגבי רפואה טבעית. מה שכן מומלץ ליידע אותו ובעיקר לספר לו על ההצלחה של הגישה הטבעית. ואם קשה לכם איתו להחליף.

hal767

New member
הבן שלך אינו חולה, הוא מחלים

הסימפטומים שאתה מתאר מצביעים על ניסיונות הגוף לסלק החוצה חומרי פסולת. דלקות, חום, נזלת וכד', הינם סימפטומים המעידים על תהליכים של סילוק רעלים. זאת תגובה טבעית ונכונה של הגוף להגן על עצמו, והיא מוכיחה שמערכת החיסון שלו עדין מתפקדת. אם הגוף לא היה נוהג כך, הרעלים היו נישארים בתוכו, ומזיקים. כתבת שהוא אוכל עכשיו כמעט הכל. לי זה נראה ממש לא נכון שילד בגיל זה אוכל כמעט הכל, כלומר אוכל של מבוגרים. ילד בגיל זה יש להזין במזון המתאים לגילו וליכולות מערכת העיכול שלו לעכל, וזה שונה מהותית ממזון של אדם בוגר. מרבית ה"מחלות", כמו אלה שתארת וגם אחרות, קשורות לתזונה הגרועה הניתנת לתינוקות ולילדים קטנים. הדרך המקובלת היום בהזנת תינוקות וילדים [והמגובה בהוראות משרד הבריאות], הינה דרך מחליאה. היא מהווה גורם מחלות. בוודאי שיכולים להיות גם גורמים נוספים לבעיות בריאותיות מעבר לנ"ל, וזאת יש לברר בפגישה אישית. פתרון הבעיה הוא לשנות את דרך הגידול וההזנה של התינוק. בכך מסלקים את הגורמים האמיתיים לבעיות ומאפשרים לגוף להיות הרופא של עצמו ולפתור את מצוקותיו. הנכון הוא להתאים את הדרך לתינוק לאחר הכרות מעמיקה. תרופות למינייהן, איהלציות וכד' אינן דרך ריפוי. הן דרך לדכא את הסימפטומים של הבעיה ולדכא בכך את ניסיונות הגוף לרפא את עצמו, ומכאן להחמיר את הבעיה.

הגוף חלש ואינו מצליח להתמודד לבד? אז נעזור לו

כאשר מערכות הגוף לוקות בתפקודן [כמו במקרה הנדון] הדבר מצביע על חוסר איזון וחוסר איזון בגוף מאפשר למחלה לחדור ו/או להתפתח בגוף. ילד שחוטף חיידק או וירוס כל שבועיים, הוא ילד שמערכת החיסון שלו אינה מתפקדת כראוי, הוא בפירוש ילד שאינו בריא! יש ניסיון של המערכת להילחם בפתוגן זה נכון, אך כפי הנראה לא בהצלחה מרובה, כיוון שמחולל המחלה, או שנשאר בחלקו לקנן בצורה לטנטית בגוף ומתפרץ שוב כעבור זמן קצר כיוון שהגוף אינו מסלקו באופן מוחלט, או שקווי ההגנה של הגוף, אינם חזקים די הצורך כדי למנוע חדירה חוזרת, כך או כך, מתקיים בגוף מאבק מתמשך, בנסיון לסלק פתוגנים, מה שמתיש את הגוף ומחליש מערכות נוספות בו. וזה אינו מצב טבעי ורצוי. לתזונת הילד יתכן קשר למצב, אך עם זאת, כמו שציינת, קיימים גורמים נוספים שאינם קשורים לתזונה וגם להם יש לתת את הדעת בעת התאמת טיפול, אלה הם גורמים נפשיים, סביבתיים, אקלימיים, קונסטיטוציה ועוד וגם הם "גורמים אמיתיים"! (ולא רק סוג התזונה כפי שטענת). הרפואה הסינית, שמה דגש על כל אלה מבגמה לחזק את מנגנוני הגוף כך שגם כאשר תתרחש בעתיד חשיפה לאותם גורמים שקודם לכן הביאו להתפתחות מצבי החולי, הגוף יהיה חזק דיו, על מנת שאלה לא יהוו איום ויוציאו אותו שוב מאיזון. יש לי הכירות עם משפחה הולנדית [שמתגוררת בארץ] שבה שבעה ילדים, אשר כולם ללא יוצא מן הכלל, מגיל ינקות כמעט שלא חלו וכאשר לעיתים נדירות הם נדבקים בוירוס או חיידק, עצמת המחלה היא נמוכה מאוד ומהלכה קצר עד כדי יום או יומיים לכל היותר. הכל תודות לאורח החיים המאוזן שנוקטים ההורים והקפדה על תמיכה באמצעות טיפולים מונעים של הרפואה הסינית והם אגב [בני המשפחה] אינם צמחוניים או טבעוניים. כל טוב. שירי.

hal767

New member
הגוף מתמודד מצוין

ומערכותיו אינן לוקות בתיפקודן, אלא פועלות כפי שצריך. מה שלקוי היא דרך הגידול של הילד, ואם ניתן לו את התנאים הנכונים, הוא יתמודד עם הבעיה בדרכו הטבעית והבריאה, כפי שעשה עד עכשיו. תאוריות והתערבויות שונות כפי שתארת, אינן מקובלות עלי ואינני חושב שהן נכונות. זאת הדרך הטבעונית, כך היא פועלת, ואין לי כוונה לנהל ויכוחים עם מטפלים מגישות אחרות, בוודאי לא עם כאלה שאינני מסכים עם דרכם. ממליץ לך לכתוב תשובות משלך, בניפרד מתשובות שלי, כדי לחסוך ויכוחים מיותרים שאינם מובילים למקומות טובים.

לאם שמבקשת עזרה.

רצוי שלא יבלבלו אותך, דעות של אנשים שחשים כי האמת היא רק שלהם. בהחלט יש מקום לפנות לקבלת עזרה ממטפל מוסמך בפגישה טט-א-טט ולא להסתפק בעצה שניתנת לך מעל גבי הפורום ושאומרת לך, שדי בשינוי התזונה לכזאת או אחרת, שלא על סמך הכירות ובדיקה מקרוב. כפי שציינתי קודם, מצב כזה, שבו מחלת חום תוקפת מחדש בכל שבועיים, מחייב התייעצות רצינית עם איש מקצוע, גם אם בסופו של עניין, המשמעות תהיה מתן המלצות לבצע שינוי בתזונה ובאורח החיים בלבד, חשוב שתקבלו את ההנחיות ממטפל שערך אבחון לעומק. אין מקום למשחקים כאשר מדובר בבריאותו של פעוט בן שנה וחודש ויש מה לעשות!.. ניתן לסייע לכם ע"י הומאופתיה, רפואה סינית, או שיטות אחרות שיודעות לתת מענה במצבים כאלו. הרבה בריאות. שירי.

hal767

New member
שוב את ניכנסת לויכוח

כשאין לך כל מושג על הדרך הטבעונית, המוכיחה את יעילותה ושוללת את התאוריות שאת מייצגת. אין כאן משחקים עם בריאות של תינוק. ישנה דרך שאינך מצוייה בה כלל, ובוודאי שאין לך ניסיון בה, להבדיל ממני, שאינה מתערבת בגוף באמצעות חומרים מפוקפקים, ומאפשרת ריפוי טבעי אמיתי. בעיניי, משחקים בבריאות זה מה שאת מציעה. והאמת אינה רק שלך, ויתכן שהאמת שלך היא בכלל אינה אמת. בתשובתך גילית חוסר בהבנת הניקרא. ואני מצטט מתשובתי הראשונה: 1-"מרבית ה"מחלות", כמו אלה שתארת וגם אחרות, קשורות לתזונה הגרועה הניתנת לתינוקות ולילדים קטנים" 2-"בוודאי שיכולים להיות גם גורמים נוספים לבעיות בריאותיות מעבר לנ"ל, וזאת יש לברר בפגישה אישית". אז אם היית מעמיקה יותר בתשובתי ולא מתרכזת רק בתקיפת המסר שלי, לא היית מעירה הערות מיותרות. הצעתי לך, ואני עושה זאת שוב, לענות לשואלים תשובות משלך, ולא להתייחס לתשובות שלי כי הויכוחים האלה לא מגיעים למקומות טובים.

פעם בשבועיים

זה לא קצת צפוף מדי? אני יודע שגוף חזק מוציא את המחלות החוצה, הגישה היא אותה הגישה, אבל אם זה בטווחים קרובים כאלה, זה לא מראה על חולשה כלשהי? לא צריך אפילו חיזוק קליל? אני ממש לא בעד לתת תרופות, זה נראה לי ברור. השאלה היא- האם ילד אמור לסבול כל כך? ומה הגבול בין ילד חולני, ובין ילד שמתמודד עם המחלות החיצוניות? ושאלה לאמא- איך הילד נראה כשהוא בריא? האם הוא מלא חיות, או שהוא נראה חלש, חיוור וכו'?

הרופא אמר לא ללכת להומאופת../images/Emo46.gif

רק בגלל זה צריך להחליף רופא....... האם הוא נתן לכם טיפול אחד שעזר לילד?! האם הוא נתן לכם הפניה אחת לטיפול שיכול לעזור?! הומאופתיה מטפלת נפלא בכל נושא הדלקות החוזרות. ותאמיני לי שזה לא הילד הראשון שראיתי במצב שאותו את מתארת. הנה מאמר אחד לעיונך בדיוק בנושא הזה-דלקת, אנטיביוטיקה, דלקת.... שנה טובה עירית.

freearth10

New member
לפני שאתייחס....

איך היתה הלידה שלו האם זו היתה לידה עם מצוקה כלשהי: חבל טבור כרוך, ניתוח קיסרי, היפוך...?
מאיה

למעלה