ארז טל, תמר מרום ואורי גרוס אם אני לא טועה בשמות, אלה הם התסריטאים.
H Human Nature New member 19/10/02 #18 הצוות כותבים בדרך-כלל כותב רעיונות כללים. אורנה בנאי אומרת שאת הרוב היא מאלתרת על המקום (והיא גם חברה בצוות כותבים).
הצוות כותבים בדרך-כלל כותב רעיונות כללים. אורנה בנאי אומרת שאת הרוב היא מאלתרת על המקום (והיא גם חברה בצוות כותבים).
L LoLo16 New member 19/10/02 #21 לא היא לא היתה על זה כתבה שלמה שהם בקושי מאלתרים אבל זה נראה ככה. היא גם לא חלק מצוות הכותבים. יום לפני הצילומים מביאים לה את התסריט ואם יש משהו ממש טוב אז היא יכולה לשנות (רק באישורו של ארז). אבל היא לא חלק מצצות הכותבים.
לא היא לא היתה על זה כתבה שלמה שהם בקושי מאלתרים אבל זה נראה ככה. היא גם לא חלק מצוות הכותבים. יום לפני הצילומים מביאים לה את התסריט ואם יש משהו ממש טוב אז היא יכולה לשנות (רק באישורו של ארז). אבל היא לא חלק מצצות הכותבים.
H Human Nature New member 19/10/02 #23 בכתוביות אני זוכר שהיא מופיעה כחלק מצוות הכותבים. בראיון איתה ועם טל, הם אמרו דווקא שהרבה מהתכנית זה אילתורים של אורנה.
בכתוביות אני זוכר שהיא מופיעה כחלק מצוות הכותבים. בראיון איתה ועם טל, הם אמרו דווקא שהרבה מהתכנית זה אילתורים של אורנה.
ב ברודי New member 20/10/02 #25 היתה על זה עוד הסתלבטות... קצת לפני הפרסומות כשיש מחיאות כפיים היא עושה שבחדר מיון היא שמה גם סלקום בשפתיים (סיליקון) ושמעון מסתלבט שאין קליטה...
היתה על זה עוד הסתלבטות... קצת לפני הפרסומות כשיש מחיאות כפיים היא עושה שבחדר מיון היא שמה גם סלקום בשפתיים (סיליקון) ושמעון מסתלבט שאין קליטה...