חוכמת מורות

AlmogT4

New member
חוכמת מורות ../images/Emo132.gif

אז ככה, חשבתי על זה ויש להרבה מורות חוכמה מיסתורית כזאת שאני קורא לה חוכמת מורות
אני אביא דוגמה; יש לי מישהו בכיתה שלא משקיע במתמתיקה ודי מפריע בשיעורים. המורה למתמטיקה הביאה לו איזשהוא מכתב שבו פירטה להורים על המצב של הילד וביקשה להחתים את ההורים. לילד הזה היו קצת בעיות עם ההורים, אז הוא עשה טעות והחליט שהוא מזייף חתימת הורה. זייף את החתימה של אימא שלו והגיש את המכתב למורה. המורה, שהכירה את כתב ידה של האמא[מכירה מכמה ממכתבים קודמים] הבינה שמדובר בזיוף, וכאן הפעילה את חוכמת המורות : היא לקחה את המכתב, והוסיפה עוד שורה לחתימת הורה, ככה שהמכתב נראה ככה: תוכן המכתב חתימת הורה מקורית- _*חתימה מזוייפת*__ חתימת הורה חדשה- _________ תחשבו על הסיטואציה להראות להורים שלך את המכתב במצב הזה XD ממש מקרה שמצחיק אותי, בכל מקרה לאחר כל זה השאלה היא, האם גם אתם נתקלתם בחוכמה כזאת שקשורה לענייני בית הספר ?

אני גם נתקלתי במעשה חכם

יש לי ילד בכיתה שכל הזמן מפריע בשיעורי תנ"ך.....והמורה כבר רגיל שהוא כל הזמן מפריע.... אז הוא שלח לאמא של אותו ילד מכתב הביתה...והאבסורד הוא שבאותו יום שנכתב שהילד הפריע הוא בכלל יצא לאיזה תחרות מהבצפר ולא היה בשיעור תנ"ך.. אכן...חוכמת מורים מקרה משעשע

חחחחח-איזה צחוקים-גם לי יש קטע

לא מצחיק אבל מעצבן למדיי-המורה העצבנית שלנו ללשון אמרה לנו שאסור לאכול בשיעור ואמרו לה שיש מורים שמרשים אז היא אמרה שהם לא מורים טובים או משהו כזה-ואז התחילו להיתווכח איתה והיא אמרה כזה "אני תמיד צודקת"-באותה שנייה הייתי בשוק-ובשנייה אח"כ רציתי לתת לה סטירה-מזה תמיד צודקת? פסדר...תגידי שנחזור לשיעור ונסיים ת'וויכוח אבל ככה? היא השתמשה בזה שהיא מורה ואמרה את זה-חוצפנית מדרגה ראשונה!

12111 מיכל

New member
יש לי קטע מעצבן...

היה לנו איזה מורה והוא שאל שאלה שידעתי את התשובהאז הרמתי את היד הוא נתן לאיזה בן שהתפרץ וחברה שלי(שגם הרימה את היד) אמרה "למה לו אמרתה לענות הוא לא הרים את היד" אז הוא ענה(המורה) "בגלל שהוא בן נתנתי לו" ואני הייתי בשוק ומייד התחלתי להתווכח איתו אמרתי לו מה החוצפה הזאת ואיך הוא מדבר ושיפסיק לחשוב שבנים יותר טובים מבנות ואנחנו לא חיים בעולם כזה איזה חוצפן הוא הקטעים האלו כל כך מעצבנים אותי והוא היה בשוק מה פתאום שהילדה הכי שקטה ולא חוצפנית פותחת את הפה ככה ואז הוא ביקש שנדבר לבד והעביר לי שזה היה בצחוק וכו'

chuchi46

New member
אתם מכניסים הנה דברים קורעים!

אני לא זוכרת מיקרים כאלו, אבל בישביל זה יש ציטוטיי מוריםD: יש לי כל מיניי ציטוטים מצחיקים ברגעי טיפשות של מורים... למשל- המורה ללשון שאלה שאלה ולא ממש הבינו אותה אז לא ידעו לומר את התשובה, ותלמידה אחת כל הזמן אמרה "י השיכות!" ובסוף המורה ללשון אמרה שהתשובה זה "י כינוי השיכות" אז אותה התלמידה אמרה לה שהיא אמרה "י השיכות", אז המורה אמרה שזאת "לא י השיכות, י כינוי השיכות"- מה בכלל ההבדל? או למשל בביולוגיה כשהיינו צריכים לעשות ניסוי ובניסוי היה צריך להישתמש במים מזוקקים, וכשאני וחברה שלי מוציאות בטפטפת הזאת את המים מהבקבוק אנחנו רואות משהו ירוק צף שם... אז שאלנו את המורה אם מים מזוקקים לא אמורים להיות נקיים, אז היא אמרה "מזוקק זה בלי מלחים, לא בלי ליכלוכים"XDDDDD ניקרענו! טוב, רוב הציטוטים פזורים לי במחברות, מקווה שהצחיק אתכם ליקרוא

למעלה