חוכמית

אורלי_ל

New member
חוכמית ../images/Emo24.gif

בהקשר למה שדיברנו אתמול - הנה קטע מהודעה שגנבתי ממקום אחר: "המשפט "כאשר התלמיד מוכן המורה מופיעה" נכון תמיד אך לא תמיד מופיעה במצב החיובי או במצבים חיוביים. המורה מופיעה כאשר התלמיד מוכן מתוך צורך תת הכרתי או קארמתי של התלמיד. את תיאוריית התקשור ניתן ללמוד בעשרות דרכים, ולכל אחד דרך ייחודית שלו, היה והדרך או המורה לא מתחברים לנשמתו או לקארמה של התלמיד התלמיד יחווה ידע שיעשיר אותו מזמן וברגע הנכון, כמו שאין דבר רע (שלילי) כי דבר רע הוא תמרור המראה לנו את היפוכו של הצורך הקארמתי של נשמתנו, ניתן ללמוד מהאירוע / תחושה של הרע / שלילית ולחפש פתרונות בצד הקוטבי השני"

חוכמית

New member
כן קראתי את כל ההודעה

ואכן זה כבר יותר מובן. הדברים ברורים לי ברמה מסוימת ואני בהחלט מקבלת אותם. אני עדיין לא יודעת לעשות את ההפרדות כדי לזהות את העניין אבל זה בדרך וזה כבר משהו לא???? מה קורה?? יש עוד דברים כאלה באמתחתך??? וחוץ מזה, בדיחות אפשר לספר גם כאן......

אורלי_ל

New member
אוי וייז ../images/Emo3.gif

אני משתדלת לא למלא את האמתחת - בגלל הלומבגו, כבר נשבר לי הת... לכי תמלאי ת´אמתחת שלך בעצמך
ואם את כבר בדרך, תכנסי אצלי לכוס תה עם לימון ואיזה עוף שעבר כביסה, סחיטה וייבוש ממני ז´ניה שכבר לא תנוח צהרים (בגללך)

חוכמית

New member
אוי ג´ניה

את חורגת אותי. ראית את טולה החולייארה.....חרגה את הבעל המסכן שלה ובנתה בית חדש.ראית? כל חחיים חיא חולה ובסוף חוא מת...אוי גוטיניו... ותגידי, מה זה לומברגו??? תוכנית חסכון חדשה בבנק? יופי , כי אני בדיוק מתעניינת בקשר לזה כי קיבלתי מדודה שלי באמריקה ירושה. חיא חיתה ממש נשומה גדולה. שתנוח בגן עדן ושנתנה גם לי לנוח כל כך טוב עם הכאבים שלי בברכיים. טוב, תילכי לישון בשקט ממילא ישנת כל חיום ולא שמעתי ממך אז מה זה משנה כבר? לכי, לכי אני כבר יסתדר לבד, אני כבר אנוח את יודעת איפה. עם אנשים כמוך אי אפשר לבנות מדינה

אורלי_ל

New member
אהה לומבגו

לומבגו זה בשפה מדיצינה מה קוראים אותו כואב הגב והמותניים, ככה הסביר לי אתמול הבן הגדול שלי (דוקטור!), ואת זושינקה עיניים שלי תגידי יפה תודה שאת לא יודעת מה זה, כי אני ז´ניה סובלת גם בשבילך. נו מילא, את מכירה אותי, אני אף פעם לא מתלוננת. ממילא לאף אחד לא אכפת, בטח לא לאנשים שמקבלים ירושה גדולה מאמריקה. ואיפה סיון? איפה את? אוי אוי אוי... באמת אני לא רוצה להגיד כלום אבל אני לא יודעת איפה קיבלת את החינוך שלך, אם היית הילדה שלי שתי סטירות הייתי נותנת לך, ככה לעשות לדודה ז´ניה המסכנה שאף פעם לא מתלוננת... את יודעת שבשביל ללכת לים אני ביטלתי את משחק ברידג´? אוי אוי אוי...

חוכמית

New member
איזה שוס.......את גדולה........

ואני רציתי לבקר את הנכדים , סוף סוף חנכד חזר מהצבא, חמד של ילד, גם עובד וגם לומד, וגם חייל, וגם מותק..באמת ילד שלי מוצלח...... אייי, ג´ניה מה זה הלומגו לעומת הברכיים שלי .....והדפיקות לב????שכחת??? זה מחלחץ שיש לי כל הזמן כי אני לא יודעת מה לעשות עם חירושה... לילדים שלי אני לא אתן. מה פתאום? לא מגיע לחם!!! שיעבדו! כמו שאני עבדתי וחיה לי קשה.. גם שחם יעבדו נכון?? ושישלמו לי גם שכר דירה...... וסיון זה ילדה שבאמת צריכה חינוך כי אני ראיתי אותה מדברת עם אנשים זרים ולא אשכנזים במקום אחר והיא גם מרכלת כל הזמן... אח.כשאני יספר לאמא שלה...

חוכמית

New member
זהו??????את חולכת?????? ../images/Emo35.gif

ראית סיון היא חולכת ככה ומשאירה אותנו לחרדות המצוקות שלנו בלי שום סיבה .....

סיון b

New member
הנה סיון

היא כאן כרגע, אבל בעוד 10 דקות היא צריכה ללכת הביתה. יש לה תור לרופא, ואח"כ, בערב, עוד משהו שיכול להיות מעניין........ (לא האקט שאתן חושבות...) - זה הכל בגלל אוראלית....... ואם זה יהיה אז היא תספר מחר. בינתיים, עד מחר, ביי ביי לכן. אוהבת, סיון

חוכמית

New member
היי....

תגובה ראשונה: הי, הלו?? הא??? מה??? זה בדיוק סוג הניסוחים שכשאני פוגשת אותם המוח שלי מתחיל לעשות*&^%$#@#$%$^*&^&^%$&^* תגובה שניה: "בואי ננסה בכל זאת...לקרא ואולי מי יודע תביני סוף סוף.... תגובה שלישית: נבקש מאורלי הסבר בשפת בני האדם (או לא...) תגובה רביעית: נכתוב את כל התגובות כדי שאורלי תנסה אולי להבין גם כן אותנו..

למעלה